Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #461 o Cruisovi a T-Rexovi


ikona
Mr. Hlad
avengersben stillerdisneyjurassic parkterry gilliamtom cruisevíkendový výplach
Co dělají kaskadéři Toma Cruise? Jak vzniklo Disneyho logo? A zvládli byste zdrhnout tyranosaurovi?  

Další výplach

Kaskadér týdne
Dělat kaskadéra Tomu Cruisovi je ideální práce. Vlastně tak ideální, že do ní možná nemusíte vůbec chodit. Dost možná poslední opravdová filmová hvězda si totiž všechno dělá sama a do toho počítáme i šplhání na mrakodrapy, skákání z letadel nebo naskakování na ně. Není divu, že jeho kaskadéři se na place trochu nudí.

Druhý kaskadér týdne
Tom Cruise a kaskadéři je téma, které už se jednou obětí fóru stalo. Tehdy Cruise točil s Johnem Woo dvojku Mission: Impossible a tenkrát bohužel profíky od kaskadérů potřeboval. A vypadali trochu jako Ben Stiller. Tohle video už je klasika, ale určitě stojí za to si ho připomenout. 

T-Rex týdne
Moment, kdy se poprvé zjeví T-Rex, patří v Jurském parku k těm vůbec nejlepším. Teď je tu hra T-Rex Breakout, ve které si tuhle scénu budete moci prožít na vlastní kůži. No.. .spíš než hra je to technologické demo, ale kde jinde dostanete možnost vyzkoušet si, jestli předběhnete tyranosaura? Stahovat můžete tady, okouknout video tady.

Preview týdne
Novinka Wese Andersona Psí ostrov už je v kinech docela dlouho a brzy vyjde i na DVD a Blučku. Pokud jste ji neviděli a přemýšlíte, jestli má smysl věnovat jí čas, tvůrci si řekli, že vám tohle rozhodování usnadní tím, že vypustí na net prvních deset minut. Vidět je můžete tady

Logo týdne
Disney momentálně víceméně vládne hollywoodských blockbusterům, má ale jeden problém, který evidentně nedá některým lidem spát. Divné logo. Jak vůbec přišlo na svět? Proč v něm písmeno D vypadá jako G? Tady to zjistíte. 

Nadpis
Nebudu kecat. Tlačí mě čas, nejsou zdroje, a tak sem musím fouknout tohle video od Honest Trailers, i když jsem se několikrát zařekl, že je sem dávat nebudu, protože přestali být vtipní přibližně v době, kdy jsme si ještě mysleli, že Bill Cosby je veselý sympaťák. Naštěstí to, jak rozebrali sérii Očista je docela vtipné i chytré. 

Scénář týdne
Počítám, že velká část čtenářů MovieZone má v hlavě nápad na film, který by chtěli vidět. Někdo se ho třeba pokusí i napsat, ale jen málokomu se povede ho zrealizovat. Pokud mezi ně patříte a netušíte jak začít, možná, že vám pomůže video, ve kterém se o psaní rozkecal Michael Arndt, který napsal Toy Story 3, Hunger Games, sedmé Star Wars a dostal Oscara za Malou Miss Sunshine

Otázky týdne
Wired slaví celkem úspěchy se svými videy, ve kterých filmové hvězdy odpovídají na otázky z našeptávače v Googlu. Teď si do studia pozvali Paula Rudda, Evangeline Lilly, Michaela Douglase a Hannah John-Kamen z Ant-Man a Wasp. A celkem se vyblbli

 

Tým týdne
Jak to dopadne s marvelovskými superhrdiny, zjistíme nejspíš pořádně až v Avengers 4, teď na tom ovšem nejsou moc dobře. Naštěstí víme, že Disney a Kevin Feige plánují hromadu dalších filmů, takže se z toho nejspíš nějak dostanou. Fandové zatím můžou jen teoretizovat a jedním z nápadů je i A-Force, v comicsech vůbec první čistě ženský tým Avengers. Asi by mi nevadilo na to jít do kina. 

Duel týdne
V minulém Výplachu jsme se ptali na nejnudnější festivalový film. Viděli jste drama o přípravách na obřízku, srdceryvný příběh o tom, jak někdo zkouší rozbít skálu nebo thriller o kamenech padajících do vody. 

 

Karlovy Vary končí a i letos tam krom hromady filmů bylo pár hvězd. Dorazil i Terry Gilliam a my bychom chtěli vědět, jaký Gilliamův film máte nejraději. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace