Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

S kým se porvou Hobbs a Shaw?


ikona
Mr. Hlad
david leitchdwayne johnsonhobbs and shawidris elbajason stathamvanessa kirby
Spin-off Rychle a zběsile láká další herecké hvězdy. A zatím úspěšně.  

Na deváté Rychle a zběsile si počkáme až do roku 2020, ale už příští léto dorazí do kin ve svém spin-off Dwayne Johnson a Jason Statham. A popravdě Hobbs and Shaw znějí možná lákavěji než další autoblbina Vina Diesela, ve které když nikdo nesedí za volantem, tak většinou srandovně blábolí o rodině. V Hobbbs and Shaw spojí síly tajný agent a bývalý zabiják, kteří se v Rychle a zběsile párkrát porvali, ale nakonec se z nich stali víceméně kámoši. Co je k tomu vede, zatím nevíme, ale šéfovat zpoza kamery jim má David Leitch, který dělal prvního Johna Wicka, Atomic Blonde a dvojku Deadpoola. Jo, těšíme se. 

 

Tvůrci navíc nedávno prozradili, kdo se objeví vedle ústřední dvojice. Vanessa Kirby z Mission: Impossible – Fallout si zahraje ségru Jasona Stathama a vypadá to, že se našel i záporák. Zatím ještě prý není podepsaná smlouva, ale vzhledem k tomu, že už to vykecal Johnson na twitteru, se dá nejspíš počítat s tím, že si hlavního zloducha zahraje Idris Elba. Za nás skvělá volba. Tenhle chlap má totální charisma, umí hrát a navíc vypadá i jako člověk, který by pár kol s Johnsonem nebo Stathamem vydržel. Co bude jeho postava zač, zatím ale nikdo netuší. V každém případě tenhle akňák začíná vypadat čím dál tím lépe. Výsledek uvidíme příští rok o prázdninách. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace