Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zalétá v Top Gunu?


ikona
Mr. Hlad
glen powelljoseph kosinskimaverickmiles tellernicholas houltobliviontom cruisetop gunval kilmer
Tom Cruise se příští rok vrátí k Maverickovi, na nebi ale nebude dělat bordel sám.  

AKTUALIZACE: Tak nakonec to vyhrál Miles Teller

Sice to trvalo zatraceně dlouho, ale nakonec to vypadá, že se fakt dočkáme. Tom Cruise se vrací k roli, která z něj udělala hvězdu a příští rok se do kin vrátí v Top Gun: Maverick. Projekt, který chystal dlouhá léta s režisérem jedničky Tonym Scottem byl po Scottově smrti u ledu, Cruise se však rozhodl spojit síly s Josephem Kosinskim, s nímž natočil sci-fi Nevědomí, a za rok se tak dočkáme dalšího blbnutí ve stíhačkách. Kamery se spustily před pár dny a víme, že krom Cruise se vrátí i Val Kilmer a děj by se měl částečně točit kolem výcviku nováčků. A právě toho nejdůležitějšího teď Cruise s Kosinskim hledají. 

Kandidáty na druhou hlavní roli jsou Miles Teller, Nicholas Hoult a Glen Powell. Ten první se sice spálil u Fantastické čtyřky, ale jinak nejen díky dramatu Whiplash patří k nejzajímavějším mladým hercům současnosti a navíc se objevil v Kosinskiho hasičském propadáku Hrdinové ohně. Nicholas Hoult má za sebou zase X-Meny, Šíleného Maxe a i pár dalších filmů, takže velkou neznámou může být snad jen Powell. Ten se mihl ve trojce Postradatelných nebo oscarových Skrytých číslech. Uvidíme, koho si vyberou, jisté ovšem je, o jakou roli tahle trojice bojuje. Půjde o syna Goose, s nímž Maverick létal v prvním filmu a bohužel mohl částečně i za jeho smrt, takže je jasné, že v letadlech to bude trošku vyhrocenější. Druhý Top Gun dorazí do kin 12. července 2019. 

---

Vytáhni v hospodě: Goosovu manželku si v Top Gunu zahrála začínající Meg Ryan. Ta už pěkně dlouho neměla hit a bylo by celkem fajn, kdyby si ji Cruise vytáhl do dvojky. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace