Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Kung-fu disneyovka a legendární závod


ikona
Mr. Hlad
christian baledonnie yenjet limatt damonmulanna obzorushia labeoufstephen king
Matt Damon a Christian Bale proti Ferrari, Jason Clarke v novém hororu podle Stephena Kinga a další hraná disneyovka.  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

V krimi komedii Murder Mystery budou Adam Sandler a Jennifer Aniston utíkat před zločinci i policajty poté, co jsou obviněni z vraždy miliardáře. V hororu podle Stephena Kinga Pet Semetery se nic netušící rodina nastěhuje kousek od jednoho hodně podivného hřbitova. 

Hraná disneyovka Mulan vás vezme do Číny, na kterou útočí mongolská horda a seznámí vás s dívkou, která chce za svou zem bojovat, i když to má přísně zakázané. Ve fantasy Paradise Hills se podíváme do podivné školy, v níž lze narazit i na Millu Jovovich, Emmu Roberts nebo Eizu Gonzáles. 

Shia LaBeouf se bude v dramatu Honey Boy vyrovnávat se svým traumatem z dětství a zahraje si svého vlastního otce, s nímž neměl zrovna dobrý vztah. Drama podle skutečné události Against All Enemies se bude točit okolo životního osudu francouzské herečky Jane Seberg. A bude u toho spousta hvězd, 

V akčním dramatu Ford v. Ferrari musí Matt Damon a Christian Bale vymyslet auto, které by bylo schopné podrazit ty nejlepší káry ze slavné italské stáje. V thrilleru Crypto se bude obchodovat s kryptoměnami a bude u toho třeba i Kurt Russell. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace