Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Manova kámoška dostane vlastní film


ikona
Mr. Hlad
marvelsilksilver and blackspider-manvenom
Která další postava ze světa Spider-Mana se dočká vlastního filmu?  

Poměrně pravidelně a upřímně i docela rád si dělám legraci z Warnerů a DC, z jejich srandovních pokusů držet krok s Marvelem a v poslední době vlastně i z pokusů netočit srágory. Rád bych věřil, že mi k tomu přestanou dávat důvod, ale vzhledem k tomu, že v Aquamanovi hraje nejhorší herec od dob Briana Boswortha a Shazam! vypadá jako totální omyl, asi k tomu příležitost nedostanu. Brzy se ovšem situace možná změní. Ne že bych věřil, že Warneři začnou zčistajasna točit dobré comicsovky, ale to, co kutí u Sony, má potenciál být taky hodně směšné. Ale na výsledek jejich projektu „spider-manovský svět bez Spider-Mana“ si chvilku počkáme. 

Ještě letos uvidíme prý hororového Venoma, který zatím z trailerů moc nepřesvědčil, a příští rok dorazí Spider-Man: Far From Home. V plánu byly i další spin-offy, ale nedávno jsme se dozvěděli, že Silver & Black se bude komplet přepisovat a o upířím Morbius, The Living Vampire se taky moc nemluví. To ovšem Sony a producentce Amy Pascal nebrání, aby nezačali pracovat na příběhu superhrdinky Silk. Ve skutečnosti jde o Američanku s korejskými předky Cindy Moon, kterou pokousal stejný pavouk jako Petera Parkera. A i u ní se vyvinuly podobné schopnosti, na rozdíl od Parkera jsou však její pavučiny organické a ona moc neví, jak je kontrolovat. V comicsech se jí ujal Ezekiel, tajemný chlapík, který ji šest let trénoval, aby ji pak spolu s jí podobnými chránil před Morlunem a jeho rodinou, kteří zabíjí spider-manovské superhrdiny v různých dimenzích. Samozřejmě je otázka, jestli tímhle směrem budou chtít jít i filmoví tvůrci, ale protože je celý projekt teprve v plenkách, asi si na odpověď chvilku počkáme. 

---

Vytáhni v hospodě: Cindy Moon se mihla i ve Spider-Man: Homecoming jako členka řečnického týmu. Zahrála si ji Tiffany Espensen.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace