Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Vrátí se Obi-Wan Kenobi?


ikona
Mr. Hlad
ewan mcgregorhan soloobi-wan kenobistar wars
Ewan McGregor možná ve světě Hvězdných válek ještě neřekl poslední slovo.  

Já vám v tom začínám mít trošku binec. Pár měsíců zpátky Ewan McGregor řekl, že se strašně rád vrátí k roli Obi-Wana Kenobiho, pokud by dostal jeho spin-off zelenou a údajně začal dokonce i trénovat. Pár dní zpátky ale začali u Disneyho řešit průšvih jménem Solo: Star Wars Story a výsledkem je, že všechny spin-offy mají na neurčito stopku. Včetně toho potenciálního obi-wanovského. Tým lidí, kteří na něm měli pracovat, byl rozpuštěn a i když to ještě nedávno vypadalo s projektem vcelku nadějně a dokonce se mluvilo o tom, že ho natočí Stephen Daldry, nakonec nebude nic. A nebo taky ne…

Objevil se totiž drb, že Ewan McGregor má tajně natočit pár scén pro Epizodu 9. Ale ještě než začnete tleskat nebo nadávat, tak bacha – tahle informace pochází od superbulváru The Sun, takže bůhví, jak to bude. Pokud by se tak ale opravdu stalo, asi můžeme předpokládat, že by se Obi-Wan objevil jako duch a začal trošku mentorovat novou generaci. Popravdě nepřipadá mi to jako úplně mimózní nápad, diváci byli po Posledním z Jediů trošku rozpačití a přítomnost dalšího veterána ze starých (i když nových) Star Wars by možná uvítali. Když se mohl vrátit jako duch Yoda, proč ne Kenobi? Rey, Finn nebo Poe Dameron si totiž zatím nevybojovali tolik fandů jako veteráni. Co byste na návrat Ewana McGregora řekli vy? 

---

Vytáhni v hospodě: Když McGregor zjistil, že ve Skryté hrozbě dostal roli Obi-Wana, dal si duel na světelné meče s kámošem Noelem Gallagherem z Oasis na jeho zahradě. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace