Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Spider-Man má název


ikona
Mr. Hlad
jake gyllenhaalmarvelmichael keatonspider-manspider-man: far from hometom holland
Pod jakým názvem budeme příští léto hledat v kinech druhou spider-manovskou sólovku? 

Studio Sony se se Spider-Manem docela trápilo a filmy s Andrew Garfieldem nesklidily zrovna nadšené ohlasy. Je tedy fajn, že se hlavouni zvládli domluvit s Marvelem, respektive Disneym, a restart vznikl víceméně pod dohledem obou a Peter Parker se mohl zabydlet ve světě, kde řádí i Thor, Captain America nebo Iron Man. Tom Holland je navíc jako nový Peter Parker hodně fajn a ve své sólovce, ale i ve trojce Captaina Americky a Avengers: Infinity War předvedl hodně zajímavé věci. Dá se očekávat, že ho uvidíme i příští rok v Avengers 4, ale asi tušíte, že plánuje i svou další sólo jízdu. 

Ta se bude odehrávat v Evropě, natáčet se má v létě mimo jiné i u nás a Parker v ní bude odhalovat tajemství svých vlastních rodičů a proč už nejsou na světě. A jmenovat se to celé bude Spider-Man: Far From Home. Režírovat bude opět Jon Watts a záporákem by měl být podle všeho iluzionista Mysterio, jehož by si mohl zahrát Jake Gyllenhaal. Jeho jméno padlo v souvislosti s rolí před pár týdny, oficiálně ale zatím nevíme, jestli se se studiem dohodl. Podle všeho se vrátí i Michael Keaton, jehož Vulture byl jedním z nejlepších marvelovských záporáků vůbec. S premiérou se počítá na příští červenec. 

---

Vytáhni v hospodě: Roli záporáka tvůrci údajně nejdříve nabídli Mattu Damonovi, který ale neměl zájem. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace