Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #459 o Black Pantherovi a Jurském světě


ikona
Mr. Hlad
black pantherincrediblesjurassic worldstar warsvíkendový výplach
S kým se musel porvat král Wakandy? Kolik dinosaurů je vlastně v Jurském světě? A jak se dabují Úžasňákovi?  

Další pořádný výplach

Návrat týdne
Už je to zatraceně dlouho, co se na internetu objevil poslední díl talk show Zacka Galifianakise Between Two Ferns, do které si našli cestu Brad Pitt, Barrack Obama, Charlize Theron nebo Justin Bieber, teď je ale zpátky a s ní i hodně specifický humor. A tentokrát i komediální legenda Jerry Seinfeld.

Dabing týdne
Pixarovska Úžasňákovi 2 slaví v kinech hodně velký úspěch, my si na ni ale chvíli počkáme. Je potřeba ji nadabovat, což nás u pixarovského filmu neznervózňuje, protože tohle studio si jazykové mutace umí pohlídat, ale kdyby vás zajímalo, jak se daboval originál, zjistíte to tady.

 

Hudba týdne
Seriál Stranger Things se v současné době řadí mezi ty nejoblíbenější televizní kousky. Poctivý návrat do osmdesátých let a k osmdesátkovému dobrodružství by ale pořádně nefungoval bez hudby, o které se teď pro Vanity Fair rozkecali její tvůrci Kyle Dixon a Michael Stein. Tak klikejte.

 

Souboj týdne
Je to jen pár dní, co ceny MTV ovládl Black Panther a nastupující komediální hvězda Tiffany Haddish si z něj samozřejmě rozhodla dělat srandu. Jak jí to šlo a jak obstála v souboji s králem Wakandy, můžete zjistit tady

Zloduch týdne
Úžasňákovi mám rád, ale přiznám se, že od začátku s nimi mám stejný problém jako lidi ze ScreenCrush. To, jak přišel na svět záporák Syndrome, mi vždycky připadalo malinko divné a Pan Úžasňák se vůči němu zachoval dost jako vůl. Koukněte na to.

Kylo Ren týdne
A dáme si ještě jednou filmové ceny MTV a Tiffany Haddish, která tu narazila i na Kylo Rena a záporák ze Star Wars se jí dokázal dostat celkem pod kůži. Popravdě pořád moc nevím, jestli je tahle dáma vtipná, nebo jen uřvaná ženská verze Kevina Harta, ale posoudit to můžete sami.

Dinosauři týdne
Jurský svět: Zánik říše vstupuje do českých kin a fandové dinosaurů se můžou připravit na nášup. Já osobně jsem z pátého jurského filmu nadšený nebyl, ale budiž. Třeba to s tím dalším dopadne lépe. V každém případě orientovat se vše všech těch potvorách, které se po plátně prohánějí už od dob Jurského parku, není nic snadného,  díky tomuhle videu si v tom ale snad uděláte pořádek. 

 

Záporák týdne
Na Ultrona ve druhých Avegers bychom raději zapomněli. Po skvělé jedničce nám Joss Whedon naservíroval nudnou a utahanou dvojku se záporákem, který v comicsech patří k legendám, na plátně byl ale zatraceně nudný. Přitom nápady, jak by se mohl pořádně vyřádit, u Marvelu měli

 

Trailer týdne
U Marvelu si dost často stěžujeme na ne příliš zajímavé záporáky, ale Killmonger z Black Panthera se rozhodně povedl a Michael B. Jordan odvedl skvělou práci. Tak skvělou, že si zasloužil vlastní trailer, ve kterém je za hrdinu. 

 

Duel týdne
V minulém Výplachu jsme se ptali, jestli byste raději viděli další Kick-Ass nebo trojku Kingsmanů. Nakonec to dopadlo čistou remízou. Taky bychom se nezlobili za sequely k obojímu.

 

Tentokrát se podíváme na marvelovky, kam se dost často cpe i humor a druhý Ant-Man na něj bude evidentně hodně spoléhat. My bychom chtěli vědět, která marvelovka je podle vás nejlegračnější. Názvy piště do předmětu, v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace