Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Ant-Man a Wasp


ikona
KarelR
ant-man a waspevangeline lillymarvelmichael douglaspaul ruddpeyton reedprvni reakce
Mravenčí superhrdina fasuje vosí kámošku. Jak jim to bude šlapat? 

Ačkoliv se MovieZone často přezdívá MarvelZone, rozhodně nejsme nadšení ze všeho, co Kevin Feige pošle do kin. A snad nejméně nám sedí marvelácké komedie, protože jsme extra nejásali nad třetím Thorem a především nás hodně trápil Ant-Man. Dodnes si pamatuju, jak jsme s Hladem seděli na projekci a kroutili hlavou nad tím, co má na tom rodinném veleprůměru být tak zábavné. Na dvojku se tedy moc netěšíme, i když prý Marvel zase trefil jackpot.

Ano, první ohlasy zvedají palec jasně nahoru. Feige je nechal pustit do světa celé dva týdny před premiérou, takže filmu očividně věří - a má proč. Novináři totiž mluví o další skvělé komedii, u níž se všichni řezali od začátku do konce, a ve finále kroutili hlavou jen nad záporačkou Ghost. Její motivace prý jsou přehnaně comicsové a ještě jsem vyhrabal zmínku o tom, že má druhý Ant-Man příliš utahanou expozici. Tím ale výtky končí a jinak se v první vlně jednohlasně plácá po zádech.

První Ant-Man má na Rottenech průměrný rating 6,8/10 a na ČSFD si udržel solidních 75%. Dvojka tak nejspíš skončí podobně a znovu potvrdí, že Marvel vážně umí rozmanitost. Po vcelku vážném Black Pantherovi a osudové trojce Avengers mu totiž nedělá problém skočit k bláznivé komedii a znovu slíznout smetanu. A to se samozřejmě sluší upozornit, že se chválí i samotná Wasp, takže se tu rodí další oblíbená filmová superhrdinka.

Osobně se pořád bojím, že dostaneme stejně matný film jako před třemi lety. Rád se ale nechám přesvědčit o opaku, a jelikož se přibraly solidní herecké posily (Laurence Fishburne, Michelle Pfeiffer, Hannah John-Kamen, Walton Goggins), minimálně v tomhle ohledu by se mohlo něco zlepšit, no ne?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace