Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí Black Widow?


ikona
Mr. Hlad
avengersblack pantherblack widowdoctor strangekevin feigemarvel
Marvelovská tajná agentka se pomalu chystá na vlastní film. Kdo jí bude na place šéfovat?  

Marvel je teď v trošku podivné situaci. Třetím Avengers se v kinech ohromně daří, ale protože příběh Thanose a starých známých hrdinů hodlá studio uzavřít až příští rok, nemůže se moc vyjadřovat k tomu, co se chystá do kin v dalších letech. Krom čtvrtých Avegers uvidíme příští rok druhého Spider-Mana a víceméně jistý je i další Black Panther nebo Doctor Strange, oficiálně se o tom však prostě ještě chvilku mluvit nesmí. A mezi tyhle „jisté, ale zatím nepotvrzené“ projekty můžeme řadit i sólovku Black Widow, po níž fandové volají docela dlouho a Marvel začátkem roku najal scenáristku Jac Schaeffer, aby se o její film postarala. 

 

A vypadá to, že zatím jde všechno podle plánu, zdá se totiž, že už se začíná hledat i někdo, kdo by Black Widow natočil. Největší šance má podle všeho Australanka Cate Shortland, která má na kontě psychologický thriller Berlínský syndrom, jenž se točí okolo ženy, kterou unesl chlapík, s nímž strávila jednu jedinou noc. Black Widow by se podle všeho měla věnovat minulosti Černé vdovy a tam nějaké to ošklivé trauma taky bude, takže proč ne? Nejde však o jedinou režisérku, kterou má Kevin Feige v hledáčku. Šanci mají prý i Amma Asante, kterou zámořští kritici milují a natočila dramata Belle a Spojené království, ale i Maggie Betts, která si vloni odvezla cenu pro režisérský objev z festivalu Sundance. Možná to nejsou jména, jaká bychom čekali, na druhou stranu zrovna u Marvelu vědí, jak lidi za kameru vybírat, takže věřme, že to zvládnou i tentokrát. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace