Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Sicario 2: Soldado


ikona
KarelR
benicio del torojosh brolinsicariosicario 2: soldadostefano sollimataylor sheridan
Denis Villeneuve a Emily Blunt se do světa Sicaria nevrátili. Jak se tahle krimi sága obešla bez nich? 

Dvojka Sicaria patří mezi sequely, po kterých se vlastně moc neprahlo. Udržet kvalitu jedničky bez Villeneuvea, jenž utekl k Blade Runnerovi, se zdálo být bláznovstvím, pak se ale zjevil Stefano Sollima. Italský režisér, jenž má na kontě Gomoru a Suburru, se zdál být ideálním náhradníkem. A pokud chcete věřit prvním reakcím... libové trailery nelhaly!

Ano, Soldado je podle všeho pecka, kterou zatím pochválil každý, kdo ji viděl. Jednička je podle mnohých o trochu lepší (a vizuálně poutavější), i tady nás ale mají čekat famózní herecké výkony od Brolina a Del Tora, spousta hutné atmosféry a především luxusní scénář od Taylora Sheridana.

Autor prvního Sicaria, Hell or High Water a Wind River vlastně Sollimu lehce zastiňuje. Jásá se totiž hlavně nad tím, že Sheridan napsal další vyhrocený thriller s přesahem, v němž nechybí drsná akce ani silné osobní momenty. Kdo ví, nakolik může za kvality Soldada Sollima a nakolik Sheridan. V každém případě to ale zní jako (další) filmový svátek, na který se bude vzpomínat minimálně do filmových žebříčků na konci roku.

P. S. Sheridan se po režii Wind River vrhnul na desetidílnou minisérii Yellowstone s Kevinem Costnerem. Premiéra je už 20. června (ano, jen 8 dní před Soldadem) a vypadá to lahůdkově!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace