Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Dvě generace drsňáků


ikona
Mr. Hlad
bloodshotclint eastwooddave bautistaiko uwaisna obzoruthe mulevin diesel
Clint Eastwood se vrací před kameru, Vin Diesel si vyzkouší comics a Dave Bautista se porve s Iko Uwaisem 

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

V remaku mexického hitu Miss Bala zjistí mladá účastnice soutěže krásy, že se octla v moci nebezpečného gangu pašeráků drog. A teď pro ně musí dělat. Policajt Dave Bautista bude v komedii Stuber trápit zoufalého řidiče Uberu Kumala Nanjianiho a mlátit Iko Uwaise. 

Clint Eastwood si v The Mule zahraje veterána z druhé světové války, který se v devadesáti rozhodl začít si přivydělávat jako pašerák drog. V dramatu After Darkness se jedna rodina rozhodne strávit večer před zničením světa společně. A vyříkat si všechny bolístky. 

V animáku Watch the Skies zjistí parta hrdinů, že na zemi havarovala vesmírná loď a teenager z jiné planety, kterému teď jde po krku armáda. A oni se rozhodnou mu pomoci. V thrilleru The Lodge se mladá žena musí porvat s monstrem, které pochází z její vlastní minulosti. 

Vin Diesel si v comicsovce Bloodshot zahraje bývalého mafiánského zabijáka, jenž se díky experimentu vrátí ze světa mrtvých mezi živé a chce se pomstít těm, co ho zradili. V thrilleru He‘s Out There budou mladá máma její dvě dcery bojovat s nebezpečným psychopatem. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace