Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #458 o Spideym a Star Wars


ikona
Mr. Hlad
denzel washingtonequalizermarvelsolospider-manstar warsvíkendový výplach
Jak bude vypadat herní Spider-Man? Proč deváté Star Wars spoustu lidí naštvou? A kdo z NBA bude hrát ve dvojce Equalizer?  

Nezásadní výplach

Trailer týdne
Asi jste slyšeli o tom, že Kelly Marie Tran si smazala twitter, protože spousta lidí, kterým se nelíbila její postava v osmých Star Wars, se k ní nechovala úplně hezky. Budiž, taky bych se bez ní v téhle sáze obešel, ale tak nějak nejsem dost dement na to, abych jí obtěžoval na twitteru. Na její obranu už se postavilo pár kolegů a celebrit, ale nejlépe se k celému problému vyjádřil Stephen Colbert. 

Scéna týdne
Úvod Dobyvatelů ztracené archy je jednou z nejslavnějších scén vůbec, takže není od věci se na ni podívat trochu důkladněji. Steven Spielberg, George Lucas, Harrison Ford, spousta padouchů, stará soška a obří šutrák. Tady to máte. 

Reklama týdne
Šestadvacet let je hodně dlouhá doba a od roku 1992 se svět změnil zatraceně hodně. Terminátor 2 ale zůstává i po víc než čtvrt století jedním z nejlepších filmů všech dob. Dneska to víme, v roce 1992 to ale bylo potřeba lidem tak trochu naznačit, že by nebylo od věci se na něj podívat. I tímhle videem

Géniové týdne
Když se sejdou dvě žánrové ikony a povídají si o věcech, které mají rády, vždycky se to dobře poslouchá. Arnold Schwarzenegger a James Cameron si tak společně sedli a pokecali v dokumentu James Cameron's Story of Science Fiction, jehož šestá a poslední epizoda se vysílala na konci května. A krom Arnieho v téhle minisérii vystupují i Christopher Nolan, Steven Spielberg, Keanu Reeves a spousta dalších hvězd. Tady můžete zjistit, jak to vypadá. A možná si ji pak vpálit celou. 

Casting týdne
Antoine Fuqua a Denzel Washington vypustí letos do kin pokračování akční pecky The Equalizer. Co by se ale stalo, kdyby na to Denzel, který sequely obvykle netočí, nekývnul? Nejspíš by za něj mohla zaskočit nějaká hvězda NBA. Ale buďme rádi, že Denzel kývnul. 

Spider-Man týdne
Na nového filmového Spider-Mana si musíme počkat do příštího roku, majitelé Playstation 4 se s ním však setkají už začátkem října, kdy vychází hra Marvel‘s Spider-Man a podle prvních větších gameplay videí vypadá zatraceně k světu. 

Auto týdne
Komik a talk show host Jay Leno je v Americe obrovská hvězda a i když se o něm občas mluví jako o pěkném volovi, jedna věc se mu musí nechat. Má vkus na auta. A vzhledem k tomu, že mí i hromadu prachů, mohl si pořídit DeLorean z Návratu do budoucnosti

Hvězda týdne
Jodie Foster má teď v kinech solidní Hotel Artemis, ze kterého se ale vyklubal obří propadák. Jinak se ovšem tahle herečka se dvěma Oscary už pomalu začíná řadit mezi herecké ikony. Pro Vanity Fair teď natočila video, ve kterém se ohlíží za celou svou kariérou. A že má těch pecek na kontě docela dost…

Akce týdne
Přepadení vlaku v Solo: Star Wars Story byla hodně zábavná a strhující scéna, možná nejlepší z celého filmu. A i když samotný film v kinech moc neuspěl, animátor John Stratman si na něj zašel. A rozhodl se udělat její osmibitovou verzi

Duel týdne
V minulém výplachu jsme se ptali, jaký je podle vás nejlepší taneční film. Podle očekávání naprosto s přehledem vyhrál Hříšný tanec, za nímž se umístily Flashdance a klasika Zpívání v dešti. 

Teď se podíváme na Matthew Vaughna, který nedávno prozradil, že plánuje pokračovat v obou svých comicsových sériích. My se ptáme, jestli je podle vás lepší Kick-Ass nebo Kingsman. Názvy sérií pište do předmětu a do textu uveďte důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace