Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co čekat od Hellboye?


ikona
Mr. Hlad
david harbourhellboymike mignolamilla jovovichneil marshall
Návrat pekelného superhrdiny slibuje trošku jinou comicsovou podívanou.  

Comicsový Hellboy od Guillerma del Tora je hodně fajn, bohužel v kinech neuspěl tak, jak by si asi tvůrci představovali. Oba filmy ale bez problémů fungují i dnes a Ron Perlman byl v roli pekelníka, jenž kope za lidstvo a za klaďáky, naprosto úžasný. A i del Torova fantazie a působivá monstra a zkrátka skvěle i v roce 2018. Na trojku ovšem nikdy nedošlo, naštěstí začátkem příštího roku dostaneme novou verzi. Nový Hellboy v podání Davida Harboura se porve s čarodějnicí Nimue, přimíchají se do toho nadpřirozené jevy a mystéria z doby krále Artuše a počítá se s tím, že to celé bude o dost drsnější a hororovější. 

Teď se ovšem o novém filmu trošku rozpovídal tvůrce comicsového Hellboye Mike Mignola, který s tvůrci spolupracuje i na filmu. Podle něj nebyl del Torův Hellboy klasická comicsovka, ve které parta hrdinů zachraňovala svět před kosmickou hrozbou a v nové verzi režiséra Neila Marshalla bude prý rozdíl oproti filmům od Marvelu a DC ještě mnohem markantnější. Cílem tvůrců bylo umírnit comicsovké prvky ještě víc a spoléhat se prý chtějí víc na mytologii, folklór a hororovou atmosféru. A David Harbour je prý jako Hellboy hodně unikátní a podle všeho dost jiný než Ron Perlman, podle Mignoly by se ale divákům měli líbit oba. Každopádně tahle nová verze by měla být od předchozích dost odlišná. 

---

Vytáhni v hospodě: V nové verzi si Hellboyova lidského adoptivního otce profesora Bruttenholma zahraje Ian McShane. V del Torově ho ztvárnil John Hurt. Oba herci debutovali v roce 1962 ve filmu The Wild and the Willing a byli to celoživotní kamarádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace