Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jackie Chan se chystá na další bitku


ikona
Mr. Hlad
ex-baghdadjackie chanjohn cenaproject xscott waugh
Jackie Chan zachraňuje nevinné před teroristy a zase mlátí lidi. Tentokrát navíc i se zajímavým parťákem.  

Už je to docela dlouho, co jsme Jackieho Chana viděli v nějakém hollywoodském nebo alespoň hollywoodštěšjím projektu. Doma v Číně točí sice pořád, ty filmy ovšem popravdě za moc nestojí. Že ale pořád zvládne i něco pořádného, ukázal nedávno v The Foreigner od Martina Campbella a mohl by to potvrdit i v novince s názvem Project X. Možná jste ji zaznamenali pod původním názvem Ex-Baghdad a Chan si tu zahraje čínského bezpečnostního experta, který má kdesi na Blízkém východě proniknout na čínskou ropnou plošinu, jejíž zaměstnance si vzali jako rukojmí teroristé. 

 

Na místě ale zjišťuje, že jde o něco trochu jiného a tahle parta chce ukrást ropu v hodnotě desítek milionů a je potřeba je zastavit. Naštěstí na to nebude sám a na jeho stranu se postaví bývalý americký mariňák. Toho si měl původně zahrát Sylvester Stallone, který ovšem z projektu vycouval a nahradí ho John Cena. Na první pohled je to možná zklamání, ale co se akce týče, tak výrazně mladší Cena by možná mohl předvést lepší věci než brzy dvaasedmdesátiletý Sly. Strach máme spíš o lidi za kamerou, točit totiž bude Scott Waugh, jenž má na kontě obstojné Povinnost a čest, ale i nevýrazné Need for Speed, scénář pak napíše Arash Amel, který je zodpovědný za totální nudu Grace, kněžna monacká. No uvidíme, pořádně velký akčňák by si Chan ale bezpochyby zasloužil. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace