Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se objeví v pokračování Osvícení?


ikona
Mr. Hlad
doctor sleepewan mcgregorjack nicholsonmike flanaganshiningstephen king
Pokračování jednoho z nejlepších hororů všech dob se blíží. A zatím vypadá dobře.  

Když se před pár lety začalo mluvit o pokračování kultovního Osvícení, úplné nadšení to nevyvolalo. Ono to s tím filmem totiž není zrovna jednoduché. Stanley Kubrick sice natočil jeden z nejlepších hororů všech dob a Jack Nicholson propadající v liduprázdném hotelu víc a víc do hlubin šílenství je boží, ale Stephen King měl jiný názor. Nemá ten film rád. Dokonce tak moc, že si vydupal o pár let později televizní verzi, se kterou je spokojený víc. I když je asi jediný. V každém případě sequel s názvem Doctor Sleep se nejevil jako dobrý nápad. Teď už je ale situace trochu jiná. 

Příběh dospělého Dannyho, který musel před lety bojovat o život se svým vlastním otcem, totiž natočí Mike Flanagan, jeden z nejzajímavějších současných hororových tvůrců, jenž v Gerald´s Game ukázal, že se Stephenem Kingem celkem umí zacházet. A teď se mu navíc povedlo sehnat herce, kterého v kinech vídáme hodně rádi. Dospělého Dannyho Torrance si zahraje Ewan McGregor. Čeká ho postava zoufalého čtyřicátníka, který se vyrovnává s traumatem z dětství a chlastá jako duha. Rozhodne se ale přestat a v ten moment se vrátí jeho nadlidské psychické schopnosti, které objevil už v dětství. Přesto je chce využít k tomu, aby pomáhal umírajícím v nedalekém hospicu a dokonce potká lidi s podobnými schopnostmi. A zatímco malá dívka je celkem sympatická, parta magorů, kteří jsou ochotni vraždit podobně nadané, aby kradli jejich sílu, už tolik ne...Doctor Sleep by měl do kin dorazit v lednu 2020. 

---

Vytáhni v hospodě: Mike Flanagan byl údajně jedním z kandidátů na restart Halloweenu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace