Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wonder Woman proti Rockovi


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnsongal gadotred noticethe rockwonder woman
Naposledy společně blbli na silnicích, teď se Dwayne Johnson a Gal Gadot vydají do světa umění.  

Dwayne Johnson je dnes asi největší herecká hvězda na světě. Tenhle workoholik se letos objevil v Rampage: Ničitelé, kde se porval s přerostlými zvířaty a za pár týdnů ho čeká variace na Smrtonosnou past Mrakodrap. Nedávno začal točit dobrodružné Jungle Cruise, chystá dvojku Jumanji, sám sebe si zahraje ve wrestlingovém filmu Fighting with My Family a za rok ho uvidíme po boku Jasona Stathama v akčním spin-offu Rychle a zběsile Hobbs and Shaw. Nedávno ale kývl na projekt Red Notice, kde spojí síly s tvůrcem Mrakodrapu a Centrální inteligence Rawsonem Marshallem Thurberem a dostane za to dvacet milionů dolarů. 

Říká se, že půjde o akční komedii, která se má točit kolem drsňáka, co ve službách Interpolu loví nejnebezpečnější zločince a teď má najít člověka zodpovědného za krádeže nejcennějších uměleckých předmětů na světě. A nebude jedinou hvězdou, tvůrcům se totiž povedlo ulovit Gal Gadot. Má ztvárnit tajemnou dámu napojenou na svět umění a i když to nikdo otevřeně neřekl, je dost možné, že právě jí půjde Johnson po krku. Gadot nejspíš ví, že potřebuje rychle další projekty, protože jen Wonder Woman jí místo v Hollywoodu na dlouho nezajistí a tohle by jí celkem mohlo pomoci. Ti dva si navíc spolu zahráli v pátém, šestém a sedmém Rychle a zběsile, takže nějaká ta herecká chemie tam snad bude. Na film si ovšem počkáme až do roku 2020. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace