Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Monstra a herní legendy


ikona
Mr. Hlad
bradley cooperclint eastwooddoomgodzillaking kongna obzorusteven soderbergh
King Kong se porve s Godzillou, režisér třetího Thora řádí v Praze a legendární herní akce zkusí podruhé uspět u diváků.  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

Kultovní herní Doom se vrací do Hollywoodu, nějaký velký filmový nářez od něj ale raději nečekejte. Ale třeba tahle akční střílečka překvapí. Slavná Addams Family se dočká nové filmové verze. A budou u toho i Charlize Theron nebo Oscar Isaac. 

Godzilla vs. Kong změří síly největší filmová monstra a konečně zjistí, kdo je na planetě Zemi číslo jedna. V The Outpost budou Scott Eastwood a Orlando Bloom bojovat s obří přesilou bojovníků Talibanu. 

Nancy Drew and the Hidden Staircase vrací na scénu slavnou literární hrdinku, která když nechodí do školy, tak pátrá po zločincích nebo řeší tajemné záhady. V The Hate U Give se bude muset mladá svědkyně policejní brutality rozhodnout, jak naloží s tím, co ví. 

V komedii Jojo Rabbit se podíváme do nacistického Německa, kde hlavní hrdina zjistí, že jeho maminka ukrývá ve sklepě Žida. V dramatu High Flying Bird vás Steven Soderbergh vezme do světa ambiciózních sportovců, kteří někdy musí dělat hodně ošklivé věci. 

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace