Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá tvůrce Kick-Ass a Kingsmanů?


ikona
Mr. Hlad
channing tatumcolin firthhalle berryjeff bridgeskick-asskingsmanmatthew vaughnrocketmantaron egertonx-men
Další Kick-Ass a trojka Kingsmanů? Ani náhodou. Bude toho víc. Mnohem víc.  

Matthew Vaughna máme rádi. Jeho X-Men: První třída, Kick-Ass, Hvězdný prach i Kingsmani jsou super. Kingsman: Zlatý kruh už je sice super o dost míň, ale těch pecek už stačil natočit tolik, že mu je rádi odpustíme. A jak to tak vypadá, plánuje jich pro nás ještě mnohem víc. Jeho produkční společnost Marv, kde krom jeho filmů vznikl třeba i hodně fajn Orel Eddie nebo povedený Harry Brown s Michaelem Cainem, se totiž mění v Marv Studios a Vaughn naznačil, co pro nás chystá v příštích letech. 

Vaughnova společnost bude spoluprodukovat biografii Eltona Johna Rocketman, ve které si zahraje Taron Egerton a prý by mělo jít o eRkový muzikál plný drog, sexu a rock‘n‘rollu. OK, bereme, ale dojde i na zajímavější věci. Vaughn se totiž hodlá vrátit ke Kick-Ass. Dvojku, na níž už skoro celý svět zapomněl, po něm převzal Jeff Wadlow, takže se plánuje reboot. V comicsech je těch Kick-Assů už několik a ačkoliv Vaughn odmítl přímo říct, kdo by se měl objevit v nové verzi, podle všeho to bude Patience Lee, černošská svobodná máma, která se rozhodla stát superhrdinkou. Počítá se ovšem i s návratem Hit-Girl, jen není jasné, jestli se dočkáme trojky, v níž by se objevila Mindy Macready jako dospělá, nebo bychom dostali prequel o tom, jak z ní Big Daddy vychovával superhrdinku. V každém případě obojí prý bude. 

No a co Kingsmani? Tam je to ještě zajímavější. To, že se připravuje trojka, víme už nějakou dobu a údajně by měla uzavřít vztah Eggsyho a Harryho Harta, vedle ní se ovšem připravuje i spin-off Kingsman: The Great Game, jenž by se měl odehrávat v první dekádě devatenáctého století. Oba filmy se budou natáčet hned za sebou a aby toho nebylo málo, v plánu je i osmihodinová televizní show. A jestli se ptáte, jak to vypadá s naznačeným sequelem o americké partě Statesman, tak ten je taky v plánu. A objevit by se v něm měli Channing Tatum, Jeff Bridges i Halle Berry. Každopádně není toho málo, tak snad to nebude znamenat klesající kvalitu. 

---

Vytáni v hospodě: Guy Ritchie si vybral Matthew Vaughna za svědka, když si bral Madonnu. On sám je ženatý s Claudií Schiffer. Ten chlap má celkem záviděníhodný život. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace