Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #457 o Marvelu a bitkách


ikona
Mr. Hlad
dcfireflyjokerjustice leaguemarvelryan reynoldsstar warsvíkendový výplach
Jak vypadaly marvelovky před Iron Manem? O čem se mluvilo na královské svatbě? A v čem je největší problém akčních scén u DC?  

Prostě další výplach

Dávná historie týdne
Comicsové filmy jsou všude, rvou se do nich velké peníze a ještě větší peníze vydělávají. Nebylo to tak ale vždycky. Comicsovky se točily i dávno před tím, než na sebe poprvé Robert Downey Jr. oblékl ironmanovské brnění. A i ty marvelovské. A takhle vypadaly. 

Twitter týdne
Jiří Ovčáček teď sice držkuje, že Twitter je neomoarxisticko-pravdoláskařsko-sluníčkářsko-kryptofašistická platforma, protože tam nemůže linkovat dezinformační weby, ale pořád pořád se na něm děje dost zajímavých věcí a najde se tam dost zajímavých lidí. Třeba Ryan Reynolds. Pokud ho nesledujete, měli byste začít, protože je zatraceně vtipný

Pošta týdne
Poště se nedaří, alespoň ne té české. Člověk tam musí stát fronty, šance, že jeho dopis přijde adresátovi, je tak 50:50 a životní pojištění, losy a časopisy o koních si tam moc lidí nekupuje. Přitom by stačilo málo, aby lidi začali víc posílat dopisy. Třeba hezčí známky

Lego týdne
Poměrně často můžete ve výplachu číst o lidech, kteří staví z Lega obří Millenium Falcon nebo další věci z Hvězdných válek, Pána prstenů nebo jiných slavných filmových a seriálových ság, na Firefly se ale až doposud zapomínalo. Naštěstí má tenhle kultovní seriál pár fandů i v roce 2018. 

Brnění týdne
Colin Furze je magor. Teď kývl na výzvu postavit brnění Hulk Buster jen z věcí, které se dají pořídit na eBay. A kývl na to. Samozřejmě to ale nemělo být brnění, které bude stát na zahradě a rezavět, měla to být věc, do které se dá vlézt, bude fungovat a půjde s ní drtit cihly. No a takhle to dopadlo

Bad Lip Reading týdne
OK, tohle není moc filmové, ale je to dost zábavné na to, aby to mohlo být ve výplachu. Bad Lip Reading občas vydává videa, kde jsou předabované dialogy tak, aby sice seděly hercům do pusy, ale aby z té pusy vypouštěli absolutní voloviny. No a teď se tahle parta podívala na královskou svatbu. 

Výročí týdne
A ještě jednou si dáme Firefly. Tenhle sci-fi western, se kterým stanice FOX zacházela jak s onucí, totiž slaví patnáct let a i když je šance, že Mal a jeho parta vrátí na obrazovky minimální, fandové jim zůstávají stále věrní

Bitky týdne
Comicsové filmy víceméně nahradily akční filmy. Ne každý z toho má radost, ale je to tak. To ale znamená, že fandové mají právo od nich očekávat i dobrou akci a tady občas narazíme na problém. Stejně jako Warneři a DC. Proč zrovna u nich akční scény nefungují tak, jak by si fandové a asi i tvůrci představovali? 

Záporák týdne
Joker Heatha Ledgera z Temného rytíře je jeden z nejlepších filmových záporáků všech dob, když se ale fandové dozvěděli, že ho bude hrát právě Ledger, nadšení z toho zrovna nebyli, stejně tak z toho, jak vypadá. Nakonec to samozřejmě dopadlo dobře, vypadat ale mohl i úplně jinak

Duel týdne
V minulém výplachu jsme se ptali, jestli vám víc seděla trojka Avegners nebo dvojka Deadpoola. A hodně s přehledem to vyhrála Infinity War. 

A dneska se bude tančit. Do kin vstoupil poměrně příšerný Backstage a my bychom chtěli vědět, čím si spravit chuť. Jaký taneční film je podle vás nejlepší? Názvy pište do předmětu, v textu uveďte důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace