Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Joker dostane vlastní film


ikona
Mr. Hlad
batmandcjared letojokersuicide squadwarneři
Největší batmanovský záporák si vybojoval vlastní celovečerák. Nebo vlastně už druhý... 

Pokaždé, když píšu novinku o DC a Warnerech, cítím se trochu jako vůl. To je jak když popatnácté někomu vysvětlujete, že je blbost žrát prací prášek, a doufáte, že to dotyčný pochopí. On vám to odkýve, tváří se, že všemu rozumí, a pak ho chytnete, jak si rve do držky celý Ariel. Většina světa si myslí, že by bylo nejlepší, kdyby se za úsměvně smutným pokusem o budování comicsového vesmíru pod dohledem Zacka Snydera udělala tlustá čára, začalo se znovu a už nikdy se o tom nemluvilo. Šlo to u první sólovky Wolverina, tak proč ne teď? Ale ne. Pořád se plánuje další Muž z z oceli s Batmanem (budiž), ale i dvojka Suicide Squad, ženská comicsovka Gotham City Sirens a další projekty, o které vlastně vůbec nikdo nestojí. A u Warnerů jedou dál. 

Svůj vlastní film totiž dostane Joker. Jo, o tom víme, chystá se pod produkčním dohledem Martina Scorseseho, má ho natočit Todd Phillip, který by rád v hlavní roli viděl Joaquina Phoenixe, a měla by z toho vylézt gangsterka z osmdesátých let. To ale není jediný Joker. Teď to vypadá, že se sólovky dočká i ten, který se objevil v Sebevražedném oddílu a zahrál si ho Jared Leto. A nikoho nebavil. Jasně, jít s kůži na trh po Heathu Ledgerovi nebylo snadné, ale fakt tahle postava potřebuje vlastní film? U Warnerů jsou toho názoru, že ano. Leto by si samozřejmě měl roli zopakovat a navíc bude i jedním z producentů. Datum premiéry ani jména scenáristů nebo režiséra zatím neznáme, ale ono je to stejně jedno. Tenhle svět v téhle podobě už zachránit asi nejde. A píchat klackem do mrtvoly s nadějí, že ještě předvede něco veselého a zábavného, je vlastně dost nedůstojné. 

---

Vytáhni v hospodě: Aby Leto vypadal jako Joker, musel každý den strávit v maskérně tři hodiny. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace