Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Našel James Bond svou nemesis?


ikona
Mr. Hlad
angelina joliedaniel craigdanny boylehelena bonham carterjames bond
Oficiálně to sice ještě jisté není, ale zdá se, že v nové bondovce změří agent 007 síly s nelítostnou a hvězdnou dámou.  

Celkem čerstvě víme že novou bondovku bude režírovat tvůrce Trainspottingu, Sunshine a oscarového Milionáře z chatrče Danny Boyle. Jeho jméno bylo v souvislosti s projektem skloňované celkem dlouho, ale oficiální je to pouhých pár dní. Nový Bond by měl do kin dorazit příští rok na podzim, vrátí se Daniel Craig, ale na sto procent jinak nevíme vůbec nic. Ani název. A to znamená, že nás čeká hromada drbů, které se budou vyvracet, potvrzovat a vyvracet, aby se pak mohly překvapivě potvrdit. A máme tu první. 

Producenti Barbara Broccoli a Michael G. Wilson v minulosti naznačili, že by se nebránili tomu, aby se Bond porval s ženskou verzí Blofelda. Ve starších filmech si tohohle arcizáporáka zahráli Donald Pleasence, Telly Savalas, Charles Grey nebo Max Von Sydow a naposledy ve Spectre Christoph Waltz. Změny tváří a herců jsou tak v tomhle případě poměrně běžné, ale vysvětlit, jak se z Waltze stala žena, asi nebude snadné. Ta nehoda s vrtulníkem byla na konci Spectre možná bolestivější, než se zdálo… V každém případě podle zdroje britských novin The Mirror se s myšlenkou ženského Bonda skutečně pracuje a tvůrci by údajně rádi ukecali Helenu Bonham Carter. Zdroj konkrétně řekl, že „všichni si myslí, že tu roli dostane Angelina Jolie, ale šéfové chtějí Helenu.“ To jsou dvě docela zajímavá jména, ale popravdě u bondovky se vyplatí počkat, až to bude celé černé na bílém…

---

Vytáhni v hospodě: Asi víte, že Blofelda si v Žiješ jenom dvakrát měl zahrát Jan Werich, ale pokud ne, tady máte důkaz. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace