Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spideyho kámošky mají problém


ikona
Mr. Hlad
marvelSilver & Blackspider-mantom hollandvenom
Lovkyně lidí a profesionální zlodějka, které si tykají se Spider-Manem, do kin asi jen tak nedorazí.  

Člověk by řekl, že Spider-Man je ve skvělé formě. Po obnovené spolupráci s Marvelem se zapojil do světa, ve kterém řádí i Iron Man nebo Captain America, jeho nová sólovka se povedla a ve třetích Avengers předvedl hodně fajn věci. A Tom Holland je navíc sympaťák. Právě teď se chystá dvojka, ve které bude Peter Parker pátrat po osudu svých rodičů a podívá se do Evropy, ale u Sony mají spíš plnou hlavu Venoma. Ten zatím z upoutávek nezvládl úplně přesvědčit a i přes skvělé obsazení v čele s Tomem Hardym vypadá pořád poněkud druholigově. Studio ale řeší i další problémy. 

Po Venomovi měl totiž do kin dorazit další spider-manovský spin-off Silver & Black, v němž měly spojit síly lovkyně lidí Silver Sable a zlodějka Black Cat. Původně se počítalo s premiérou v únoru 2019, ale vzhledem k tomu, jaké bylo okolo projektu ticho, s tím už nikdo moc nepočítal. A to je dobře, Silver & Black totiž v únoru určitě nedorazí a počkáme si na ně mnohem déle. Režisérka Gina Prince-Blythewood teď řekla, že podobně velký projekt je prostě potřeba udělat správně a když mají tvůrci pocit, že tam něco nesedí a nevědí co, je lepší začít od začátku. A přesně to se stalo. Práce na scénáři tak začínají od nuly a Gina Prince-Blythewood u projektu sice zůstává, ale netuší, jak dlouho bude trvat, než budou věci připravené k natáčení. A nevylučuje, že by si před Silver & Black odskočila k nějakému jinému projektu. Zkrátka teď musíme čekat a možná to bude i docela dlouho. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace