Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #456 o Thanosovi a dinosaurech


ikona
Mr. Hlad
avengersjurassic worldsolostar warsthanosvíkendový výplach
Chcete se vyblbnout v kůži Thanose? Proč se ve Star Wars sekají ruce? A jak vypadají dinosauři z Lega?  

Plnokrevný výplach

Fofr týdne
Na některý věci jsme už asi trochu starý. Třeba na tohle video, které si odneslo jednu z cen z fetivalu PromaxBDA z Říma, který se točí okolo médií a marketingu. Byli jsme schopni shodnout se u něj na dvou věcech. Zaprvé, že to vypadá dobře. Zadruhé, že naše hlavy už asi fakt moc nestíhají.

Plakáty týdne
Říká se, že Afrika je kontinent budoucnosti a celý svět se bude rvát o její přírodní zdroje a tak. Rozhodně se ale asi nikdo nebude rvát o její umělce, minimálně ne o ty, kteří v osmdesátých a devadesátých letech vyráběli vlastní verze plakátů k hollywoodským hitům.

 

Muzikály týdne
Spousta muzikálů vychází z filmových hitů. Jak vám řekne James Corden, máme tu Lvího krále nebo Protivný sprostý holky, co by se ale stalo, kdyby se Dan Stevens a Audra McDonald pokusili přezpívat Taxikáře, Tvář vody nebo Tiché místo? 

 

Opice týdne
Je otázka, jestli se ještě dočkáme další Planety opic, ale byla by škoda tuhle sérii opustit, protože se sakra povedla. A má boží triky. V tomhle videu se můžete podívat na to, co všechno museli trikaři udělat, aby se dalo na výsledek koukat.

Lego týdne
Velký film = Lego. Skoro každý blockbuster se dnes těsně před svou premiérou dočká trailerové předělávky, která je udělaná ze slavných kostiček. No a teď tu máme Jurský svět. Popravdě nevím, jestli mě to ještě baví

 

Thanos týdne
Thanos se pot třetích Avengers zařadil mezi největší filmové záporáky posledních let, fanoušků tak má asi celkem dost. A někteří z nich se rozhodli udělat z něj postavu do pátého GTA. Chcete si zablbnout? Máte možnost.

Ruce týdne
Asi jste si všimli, že George Lucas ve Hvězdných válkách rád seká ruce. A nejen Lukovi, který se po souboji s Vaderem musel naučit psát levačkou, o pazouru přišla spousta dalších vedlejších a často i anonymních postav. Proč to ale Lucas dělá? To zjistíte tady

 

Nehoda týdne
Časy, kdy fenomén Jackass vládl televizi, internetu i kinům, jsou nenávratně pryč, ale Johnny Knoxville se letos rozhodl zkusit je oživit s Action Point. Na film se sice moc nechodí, ale když zjistíte, co se dělo při natáčení, nemůžete Knoxvilla obvinit z toho, že by na place nenechal srdíčko

 

Jazykolamy týdne
Ve světě Star Wars je nepočítaně cizích světu, míst a bytostí s podivnými jmény, která vymýšleli scenáristé, jejichž úkolem nikdy nebylo říkat je na plátně. Herci mají pravděpodobně na place k ruce někoho, kdo jim s výslovností pomůže, ale jak to dopadne, když jsou na to sami

 

Duel týdne
Minule se vás KarelR ptal, jestli po Solovi a osmé epizodě Hvězdných válek půjdete do kina na deváté Star Wars. Ze sedmadvaceti odpovědí napsalo sedm lidí Ne. Ale těm stejně moc nevěříme. 

Dnes si dáme jednoduchou comicsovkou otázku. Zajímalo by nás, jestli se vám v kině víc líbila trojka Avengers, nebo vám víc sedl druhý Deadpool. Názvy filmů piště do předmětu, v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace