Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

S kým se porve Batman?


ikona
Mr. Hlad
batmanbruce waynedcmatt reevespenguinwarner bros
Do kin by se mohl vrátit legendární záporák, který si dával možná až zbytečně dlouhou pauzu.  

O tom, že s comicsy od DC to není v poslední době úplně slavné, asi víte. Pokus nastartovat velkolepou filmovou sérii, ve které by se setkávali Superman, Batman, Wonder Woman a spousta dalších superhrdinů, úplně nevyšel. Ale u Warnerů prostě musí jít dál. Jen je otázka, jak to bude v budoucnu vypadat. Letos uvidíme Aquamana, příští rok dorazí Shazam! a dvojka Wonder Woman, ale už se pomalu začíná chystat druhý Muž z oceli a samozřejmě Batman, kterého se ujme Matt Reeves. Jestli se pokusí vycházet z toho, co už existuje, nebo hodí za hlavu všechno, co Zack Snyder zkoušel vybudovat, zjistíme nejspíš až za pár měsíců. 

 

V každém případě Batman se vrátí a logicky potřebuje někoho, s kým by se na plátně serval. A podle Justina Krolla z Variety je hodně velká šance, že to bude Penguin. Naposledy jsme tohohle prťavého, ale geniálního a sakra nebezpečného gangstera viděli v Batman se vrací Tima Burtona, kde ho skvěle hrál Danny DeVito. Studio se k celé záležitosti zatím nevyjadřuje, ale Warneři prý Tučňáka chtějí a vypadá to, že pokud by o něj neměl zájem Batman s Mattem Reevesem, zkusili by z něj udělat záporáka pro Birds of Prey, ženské comicsové týmovce, kde bude za hlavní hvězdu Harley Quinn. V každém případě na plátně ho uvidíme rádi. A snad v lepším filmu, než jaké Warneři posílali do kin v posledních letech. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace