Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Návrat Angeliny Jolie a spousta kostiček


ikona
Mr. Hlad
angelina joliekarlovy varykevin costnerlegomaleficentna obzoruwoody harrelson
Angelina Jolie čaruje, Woody Harrelson a Kevin Costner loví zločince a Chris Pratt chystá další LEGO dobrodružství 

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

S dramatem Všechno bude chtějí tvůrci uspět v Karlových Varech a má se točit kolem dobrodružství dvou patnáctiletých kluků, kteří si vyrazí na výlet autem. V The Angry Bids 2 se na scénu vrátí animovaní opeřenci, kteří bojují do posledního kousku peří proti militantním vepřům. 

LEGO® příběh 2 se vrátíme do světa kostiček, kde budou i Chris Pratt, Superman s Batmanamem a tentokrát i kostičky Duplo. A podle všeho půjde o záporáky. V historickém dramatu Robert the Bruce zjistíte, co se ve Skotsku dělo po smrti Williama Wallace. 

V detektivce Highwaymen se Kevin Costner vydá s Woodym Harrelsonem pátrat po Bonnie a Clydovi, kterých se bála celá Amerika. V akčním Running with the Devil budou Nicolas Cage, Laurence Fishburne nebo Barry Pepper pátrat po zloději hromady drog. 

Angelina Jolie se v Malificent 2 vrátí čarodějnici z filmu Zloba. Budou u toho i záporák Ed Skrein a nově třeba i Michelle Pfeiffer nebo režisér pětky Pirátů z Karibiku. V damatu Domestik zjistíte, jak se může rozpadnout vztah dvou lidí kvůli cyklistice a kyslíkovému stanu. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace