Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine zamíří mezi špióny


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanthe good spywolverine
Pokosit armádu vojáků nebo se porvat s mutanty je jedna věc, ale vyjednat dobré vztahy s blízkovýchodními zeměmi bude jiná sranda.  

Hugh Jackman se vloni rozloučil s postavou Wolverina a i když by si asi fandové přáli opak, nejspíš už se k tomuhle mutantovi nikdy nevrátí. Sám si ale asi není úplně jistý, co bude dál. Po filmech jako Pan to vypadalo, že diváky v jiné roli nezajímá, ale z loňského muzikálu Největší showman se nakonec i přes slabší start vyklubal hit. Teď chystá další hudební show s názvem Broadway 4D, ještě letos bychom ho měli vidět v politické biografii senátora a skoroprezidenta Garyho Harta The Front Runner a svůj hlas poskytne jednomu z hrdinů animáku The Missing Link. Rozhodně se nefláká a teď má na stole další projekt. 

 

Jackman by si totiž měl zahrát hlavní roli ve špionážním dramatu The Good Spy, bondovku však nečekejte, tenhle příběh vychází ze skutečné události. Film by se měl točit okolo Roberta Amese, jenž pracoval pro CIA a na začátku osmdesátých let působil na Blízkém východě. Celkem se mu dařilo vytvářet přátelské vztahy mezi Amerikou a tamními zeměmi, pak se ale stal terčem atentátu. Místo střílení a honiček tak nejspíš dostaneme hodně dialogů a politikaření, ale to taky nemusí být zlé. Režie by se měl ujmout Islanďan Baltasar Kormákur, který natočil Everest, 2 zbraně nebo Kontraband a za pár dní pošle do kin svou novinku Než přišla bouře. Točit rozhodně umí, takže snad tahle spolupráce vyjde. 

---

Vytáhni v hospodě: Jackmana do role Wolverina doporučil jeho kamarád Russell Crowe. Tvůrci chtěli původně jeho, ale neměl zájem, a tak je poslal za ním. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace