Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje comicsového Spawna?


ikona
Mr. Hlad
comicsjamie foxxspawntodd mcfarlanevenom
Comicsový antihrdina Spawn to po dvaceti letech zkusí na plátně znovu a tentokrát s oscarovým hercem v hlavní roli.  

Deadpool a Logan dokázali vyšlapat celkem širokou cestičku pro comicsové adaptace, jejichž tvůrci nechtějí dělat zbytečné kompromisy. Jako třeba měknout. V následujících letech nás tak čeká pár eRkových řezničin a superhrdinů, ze kterých by asi Superman neměl moc radost. A jedním z nich bude i Spawn. Ten se do kin podíval už v roce 1997, kdy si ho zahrál Michael J. White a za kamerou stál trikař Mark. A. Z. Dippé, ale popravdě krom božího záporáka Johna Leguizama to dnes nestojí za pozornost. Takže bude nová verze. Tu chystá sám Todd McFarlane, který Spawna vymyslel a teď už konečně víme, kdo si ho zahraje. 

 

McFarlane nejspíš musí operovat s výrazně nižším rozpočtem, než jaký je u Marvelovek, přesto se mu povedlo ulovit docela zajímavé jméno a navíc i držitele Oscara. Spawna si totiž zahraje Jamie Foxx. Ten si comicsy vyzkoušel ve dvojce The Amazing Spider-Man, ale vzhledem k restartu celé série může hodit celého Electra za hlavu a nic neřešit. A soustředit se na roli Ala Simmonse, vládního zabijáka, kterého zradí nadřízení a on putuje přímo do pekla, kde kývne na Satanovu nabídku dělat pro něj hitmana. McFarlane říká, že má v plánu celou trilogii, ale rozhodně nechce, aby byl první film origin, těch prý má plné zuby. Vrhneme se rovnou do akce a vysvětlovat se bude během děje. Ambiciózní režisér navíc naznačuje, že hodlá hledat inspiraci u Čelistí, Věci Johna Carpentera, hororové série Kruh nebo u Alfreda Hitchcocka. Zkrátka tu je evidentně touha natočit trošku jinou comicsovku. Snad si tedy McFarlane nevezme příliš velké sousto. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Filmy sice Todd McFarlane zatím netočil, ale režíroval klipy pro kapely Pearl Jam nebo Korn, takže nějaké zkušenosti přeci jen má. Jo a taky vymyslel Venoma. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace