Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá režisér Batmana a Supermana?


ikona
Mr. Hlad
batmandcfountainheadjustice leaguesupermanzack snyder
Superman a Batman už se budou muset obejít bez Zacka Snydera. Ten by rád natočil příběh trošku jiného hrdiny.  

Popravdě není úplně snadné ukázat na jednoho konkrétního člověka, který může za to, že filmové adaptace comicsů od DC dopadly tak neslavně. Samozřejmě že z části je to chyba Zacka Snydera, který dostal hromadu peněz a spoustu slavných hrdinů a trošku se mu to začalo sypat pod rukama, ale ani samotní Warneři v tom nejsou nevinně. Jejich snaha dohnat konkurenci co nejrychleji a pokusy o „jako-že-temnotu“ přestaly diváky bavit hodně rychle. A ačkoliv má studio pořád velké ambice, reálně se nejspíš bude čekat, jak si povedou Aquaman, Shazam! a druhá Wonder Woman. Zack Snyder má každopádně jiné než comicsové plány. V poslední době to vypadalo, že pracuje na dramatu The Last Photograph, v němž se dvojice hrdinů měla kvůli jedné fotce vydat do válkou zničeného Afghánistánu, ale teď se zdá, že má nový projekt. 

Na Twitteru totiž Snyder napsal, že věc, na níž aktuálně pracuje, je The Fountainhead. Půjde o adaptaci knihy Ayn Rand, kterou v roce 1949 natočil už King Vidor s Garym Cooperem v hlavní roli. Vypráví o geniálním architektovi, jenž musel celý život bojovat za to, aby jeho díla mohla vzniknout. Nehrál totiž úplně podle pravidel svých kolegů, odmítal ústupky a zuby nehty se držel vlastních představ a ideálů. Příběh je částečně inspirovaný životem a dílem Franka Lloyda Wrighta, který navrhl třeba Guggenheimovo muzeum v New Yorku a dnes je považován za jednoho z nejlepších amerických architektů všech dob. Něco podobného bychom od Snydera asi nečekali, ale třeba právě tahle razantní změna žánru bude přesně to, co potřebuje. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace