Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Potvrzeno: Danny Boyle natočí pětadvacátou bondovku


ikona
KarelR
bond 25daniel craigdanny boylejames bond
Daniel Craig se oficiálně vrací do role Jamese Bonda. Dostane za to prý 25 milionů dolarů. 

Dalším filmem Dannyho Boylea je muzikálová komedie, kterou napsal Richard Curtis a zahrají si v ní Lilly James, Ana de Armas a Kate McKinnon. Zatím nepojmenovaný film se začal točit v dubnu, v červnu se dostane ke scénám, v nichž se má objevit přes 5000 komparzistů, a premiéra je v plánu na 13. září 2019. Většina režisérů by si s takovým projektem vystačila alespoň na dva roky. Pro Boylea ale půjde spíš o lehké rozptýlení, které si navíc zpestří návratem agenta 007.

Ano, Broccoliovi došli k závěru, že jeho comeback Daniela Craiga zní lépe, než ten od dvorních bondovských scenáristů Roberta Wade a Neala Purvise. Boyleův kamarád John Hodge (Mělký hrob, Transpotting, Trans) se tudíž pouští do psaní scénáře, který se 8. prosince 2018 začne měnit v celovečerák. Premiéra? Ta opravdu bude 8. listopadu 2019. Merchandisingové dealy totiž nejde odkládat věčně a... zrovna Bond jich rozhodně nemá málo.

Správně jste si všimli, že jde pětadvacátá bondovka do kin jen dva měsíce po komedii od Curtise. Boyle si holt střihne podobný frmol jako Steven Spielberg, který během postprodukce Ready Player One rychle natočil Akta Pentagon - samozřejmě s drobným rozdílem, že bude ladění malého filmu naopak prokládat velkým.

Většina lidí moc nepobírá, jak chce Boyle natočit a hlavně odpropagovat oba projekty najednou (poslední 3 měsíce před premiérou žerou kvůli rozhovorům spoustu času). Očividně se to ale dá, tak doufejme, že Boyle přijde s dvojicí pecek, které si na konci příštího roku hrdě vystavíme v top tenu.

---

Vytáhni v hospodě: Mimo Ameriku bude nového Bonda distribuovat Universal. Warnery to asi dost štve, protože se Nolan zajímá o reboot s novým hercem a utekl by tudíž ke konkurenci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace