Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Logana se vydá do světa Star Wars


ikona
Mr. Hlad
boba fettjames mangoldlogansolostar wars
Nejslavnější lovec lidí v celém vesmíru dostane vlastní film. A dohlédne na něj hodně zajímavý režisér.  

Hvězdné války jsou pořád v hodně dobré formě. Osmička sice fanoušky rozdělila, ale asi ne natolik, aby se tvůrci museli bát o svoje výdělky. Čerstvě teď do kin vstupuje Solo: Star Wars Story, ze kterého se vyklubala překvapivě hodně fajn podívaná, a v plánu jsou pochopitelně i další věci. J.J. Abrams připravuje na příští rok devátý díl, Rian Johnson vyhrožuje vlastní ságou z koutů vesmíru, do nichž jsme se ještě nepodívali, a neoficiálně se u Disneyho pracuje na spin-offu Obi-Wana Kenobiho. A teď se na scénu vrací Boba Fett, nejvíc cool lovec lidí z celé galaxie, který pořádně potrápil hrdiny v Impériu a ošklivě si to odskákal v Návratu Jediho. 

 

Filmovou verzi původně připravoval Josh Trank, ale po neúspěchu Fantastické čtyřky dostal padáka a o Fettovi se přestalo mluvit. Teď je zpátky ve hře a vypadá to, že i v dobrých rukou. Režírovat a psát scénář totiž bude James Mangold, jehož Logan je jedna z vůbec nejlepších comicsovek všech dob a krom toho má za sebou i povedený western 3:10 Vlak do Yumy nebo Walk the Line. Kdy by film měl dorazit do kin, není zatím úplně jisté. Disney ale oznámil, že další část Star Wars Anthology uvidíme v roce 2020, jen nikdo nechce říct, jestli to bude Obi-Wan, jehož by měl točit režisér Předčítače a Billyho Elliotta Stephen Daldry, nebo právě Boba Fett. Vidět chceme v každém případě obojí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace