Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co plánuje tvůrce Johna Wicka?


ikona
Mr. Hlad
analogchad stahelskijohn wick
Jeden z nejzábavnějších akčních režisérů současnosti rozhodně neplánuje začít točit historické romance. Střílet se bude i v jeho novince.  

Chad Stahelski dělal ještě před pár lety kaskadéra a jeho jméno neznal prakticky nikdo. Spolu s parťákem Davidem Leitchem a Keanu Reevesem pak natočili akčního Johna Wicka, který v kinech celkem zaválel a najednou z něj byl režisér, jehož jméno v Hollywoodu skloňovali vcelku často. Zatímco Leitch utekl k Atomic Blonde a momentálně má v kině dvojku Deadpoola, Stahelski zůstal u Wicka. Natočil druhý díl a příští rok uzavře celou ságu s John Wick: Chapter 3, kde bude Keanu Reeves bojovat proti úplně všem zabijákům v New Yorku. Co bude dál? 

Stahelskiho jméno padlo v souvislosti s novou verzí Highalndera nebo comicsovým thrillerem Kill or Be Killed, ale teď je ve hře projekt s názvem Analog. Půjde o adaptaci comicsu, jejíž děj se odehrává v blízké budoucnosti po události zvané Great Doxxing, během níž se hackerům povedlo zveřejnit všechny tajné informace, které na internetu existují. Jména, soukromé soubory, čísla účtů a hodně ošklivá tajemství. Počítačům tak teď nikdo moc nevěří a ve světě začínají fungovat takzvaní Ledger Men. Jde o kurýry, kteří převážejí nejdůležitější tajemství nejmocnějších lidí hezky postaru. V jedné ruce kufr s dokumenty, v druhé nabitá zbraň. A vzhledem k tomu, že obvykle vozí hodně cenné informace, bude se jim ta zbraň hodit. Kdy se na filmu začne reálně pracovat, zatím není jisté, Lionsgate teprve sehnal práva, takže to může chvilku trvat. Ale na Stahelskiho si rádi počkáme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace