Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Liam Neeson nakope zadky mimozemšťanům


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworthf. gary grayliam neesonmen in blacktessa thompson
Neeson by mohl šéfovat novým Mužům v černém. Jakákoliv invaze mimozemšťanů je v tom případě bez šance.  

Letos je to deset let od premiéry 96 hodin, filmu, který udělal z Liama Neesona akční hvězdu. Nikdo nečekal, že solidně natočené akční v béčko předvede v kinech takhle velké věci a že seriózně braný a respektovaný herec ze Schindlerova seznamu se po padesátce promění v akčního hrdinu, ale vyšlo to a Neeson se toho pořád drží. Sice v minulosti párkrát naznačil, že už je na podobné věci starý a brzy s nimi skončí, zatím to tak ale nevypadá. Naposledy jme ho mohli vidět v thrilleru Cizinec ve vlaku, letos do kin dorazí gangsterka Widows a příští rok se v Hard Powder bude snažit pomstít smrt svého syna a pozabíjet členy drogového gangu. A taky si možná vyšlápne na mimozemšťany. 

 

Liam Neeson by si totiž měl zahrát jednu z hlavních rolí v dalším dílu akční sci-fi série Muži v černém. O ní víme, že se bude odehrávat v Londýně a hlavními hrdiny mají být mladý agent, jeho parťačka a jeden veterán. Na Neesona logicky zbývá ta poslední role a vypadá to, že by mohl ztvárnit přímo šéfa evropské pobočky Mužů v černém. Jeho kolegy už známe, v dalších rolích se objeví Chris Hemsworth, jemuž by se po Thorovi nějaká další úspěšná série docela hodila, a Tessa Thompson, která v Ragnaroku ukázala, že si s Hemsworthem na plátně sedí. Režíruje tvůrce osmičky Rychle a zběsile F. Gary Gray a do kin by měl film poslat příští rok v květnu.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace