Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Návrat Johna Wicka a Pennywise


ikona
Mr. Hlad
itjames mcavoyjessca chastainjohn travoltajohn wickkeanu reevesna obzorunosferatu
Keanu Reeves bojuje o život, Pennywise podruhé děsí, John Travolta si hraje na detektiva a upírská legenda chystá velký návrat.  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

V akčním thrilleru Live bude Aaron Eckhart hledat oběť únosce, kterého před tím omylem zastřelil. A teď jde o každou vteřinu. V animáku Abominable se seznámíte podivnou bytostí z ledové pustiny, které se parta hrdinů rozhodne pomoci při hledání ztraceného domova. 

Keanu Reeves bude muset v John Wick: Chapter 3 utíkat před každým zabijákem v New Yorku a starými i novými nepřáteli. V Nosferatu se vrátí na scénu hororová legenda a upír, který má s Drákulou společného víc, než byste možná čekali. 

V detektivce Poison Rose si John Travolta zahraje soukromého detektiva, do jehož případu se připletou i Morgan Freeman nebo Forest Whitaker. Jillian Bell si v komedii Brittany Runs a Marathon vytyčí jako životní cíl zvládnout náročný závod. 

V pokračování hororové pecky It: Chapter Two se na scénu vrací vraždící klaun Pennywise a nově se proti němu postaví Jessica Chastain nebo James McAvoy. V komediálním dramatu The List zjistí Tiffany Hadish, že randění na internetu není ani trochu jednoduché. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (9)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace