Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #454 o Deadpoolovi a Solovi


ikona
Mr. Hlad
deadpoolincrediblespixarryan reynoldssolostar warsvíkendový výplach
Co mají společného Deadpool a jednorožec? Jak by vypadal Solo s Harrisonem Fordem? A umí Wade Wilson romantiku?  

Normální výplach

Retrospektiva týdne
Když šli do kin třetí Avengers, objevilo se pár videí, které se vracely ke starším filmům a ukazovaly, co všechno se v MCU změnilo, jak tenhle filmový moloch vznikal a co bylo potřeba pro to, aby se do kin dostala třetí týmovka. S něčím podobným teď přišel i druhý Deadpool. A i když se dva filmy nezdají na první pohled jako nějaká velkolepá sága, u Deadpoola je to vlastně celkem jedno. 

Reklama týdne
Tahle reklama je trošku starší, ve výplachu jsme ji ale neměli a byla by škoda ji přeskočit. Zvlášť, když Justin Lin údajně chystá filmovou verzi autodráhové blbnutí Hot Wheels. Že jste si to neuměli představit? Klikněte si sem, ono by to na plátně nemuselo vypadat blbě. 

Kostýmy týdne
Black Panther je vizuálně jedna z nejzajímavějších marvelovek vůbec a tvůrcům se hodně efektně povedlo využít africké prostředí. Dá se předpokládat, že většina čtenářů na to reagovala podobě jako my, tedy maximálně pocitem, že to je cool. V tomhle videu se ale dozvíte, proč to je cool. 

Setkání týdne
Nechtěl bych být v kůži Aldena Ehrenreicha. Zatím to vypadá, že představitele mladého Hana Sola nemá rád nikdo a i v trailerech na film dostává překvapivě málo prostoru a do médií se místo něj cpe spíš Donald Glover. Ale uvidíme za pár dní. V každém případě setkání s Harrisonem Fordem si Ehrenreich evidentně užil. 

Karaoke týdne
Hele já fakt moc nevím, co k tomuhle napsat. Ryan Reynolds jel prostě do Asie propagovat druhého Deadpoola a objevil se v soutěži King of Mask Singer, což je karaoke, ve kterém mají zpěváci divné kostýmy. A zazpíval Tomorrow oblečený jako jednorožec. Nějak si to zpracujte sami

Casting týdne
Jestli se v Solo: Star Wars Story povedlo nahradit Harrisona Forda, nebo byl Alden Ehrenreich blbá volba, zjistíme už brzy, ale tak jako tak tu máme video, jehož tvůrci se pokusili do traileru naroubovat na Ehrenreichovu postavu Fordův ksicht. Občas to vypadá trochu divně, občas hodně divně, ale stejně si to pusťte. 

Hra týdne
A zase Deadpool. Možná si pamatujete na pár let starou akční hru, ve které ukecaný žoldák dělal voloviny. Nebyla extra dobrá, špatná ale taky ne a ukázala, že jeho humor a styl je z comicsů přenositelný i na jiné médium. Možná do značné míry pomohla i tomu, že film dostal nakonec zelenou. No a Ryan Reynolds teď udělal rozhovor, během něhož došlo i na tuhle hru. 

Lego týdne
Do kin se blíží další pixarovka a taková, na kterou jsme se dost těšili. O to víc jsme z dvojky Úžasňákových nervózní, protože upoutávky nás zatím úplně nepřesvědčily. Snad to dopadne dobře, každopádně i tentokrát dorazí vedle filmu další spousta tématicky spřízněných volovin a jednou z nich je LEGO hra. Tak se na ni podívejte

Romantika týdne
Než se z Ryana Reynoldse stal Deadpool, slavil celkem slušné úspěchy i s romantickými komediemi a jeho Návrh byl popravdě i docela dobrý. Kdyby se ale tenhle film se Sandrou Bullock smíchal právě s Deadpoolem, bylo by to asi zajímavější

Duel týdne
KarelR se vás minule ptal, jestli je lepší herečka Gal Gadot nebo Olivia Munn. Obě dámy jsou spíš hezké než talentované, ale i takové lidi Hollywood potřebuje. Nakonec to celkem s přehledem vyhrála představitelka Wonder Woman. A jak se dalo čekat, ze souboje o to, kdo je lepší herečka, se stejně stal boj o tu, která je víc sexy. 

Dnes se podíváme na Ryana Reynoldse a jeho nehezké comicsové začátky. Chceme vědět, jestli máte radši jeho Green Lanterna nebo Blade Trinity. Názvy filmů pište do předmětu, rozkecejte se v textu. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace