Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mumie, Drákula a další monstra se možná vrátí


ikona
Mr. Hlad
dark universejavier bardemmummyrussell crowetom cruiseuniversal
Oklepal se Universal z neúspěchu Mumie? Uvidíme v kinech i další monstra, nebo jde o definitivně uzavřenou věc?  

Když Hollywoodu došlo, že marvelovský plán s budováním jedné obrovské značky s mnoha vzájemně propojenými filmy může fungovat a hlavně dobře vydělávat, zatoužila po něčem podobném i další studia. U Warnerů se vrhly na DC comicsy, Disney dojí Star Wars, jak jen může a Universal se rozhodl nastartovat Dark Universe. Filmový vesmír, v němž by se na plátna vrátily legendární hororové ikony jako Drákula, Mumie, Frankensteinovo monstrum, Dr. Jekyll nebo Neviditelný muž. Ale nevyšlo to. Loňská Mumie s Tomem Cruisem v kinech nezazářila a velkolepé plány na další filmy s Johnnym Deppem, Javierem Bardemem nebo Dwaynem Johnsonem zamířily do koše. Teď je však někdo z toho koše možná vyndal. 

Malíř Robert Vargas totiž na svůj Instagram hodil fotku, ve které děkuje svým parťákům z Dark Universe týmu a těší se na další práci spolupráci a možnost pracovat s filmovým odkazem Universal Pictures. Co to znamená? Stoprocentně nevíme samozřejmě nic, ale vzhledem k tomu, že Vargas mluví o Dark Universe a ne o monstrech, existuje šance, že ho studio najalo na tvorbu concept artů nebo něčeho podobného. Pochopitelně taky může jít i o to, že to prostě blbě napsal, ale Universal nejspíš nebude nijak zvlášť toužit po tom, aby slavné potvory skončily u ledu na zbytečně dlouhou dobu a na jejich návratu by se tak skutečně pracovat mohlo. Snad se brzy dozvíme víc, ale bylo by fajn, kdyby se Drákula, Mumie nebo Frankensteinovo dílo dočkali zase nějaké pořádné filmové podoby. 

---

Vytáhni v hospodě: Naposledy jsme slyšeli, že původní tvůrci Dark Universe Alex Kurtzman a Chris Morgan od projektu odešli a Universal by rád ukecal ke spolupráci hororové eso Jasona Bluma. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace