Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Star Wars spin-off bude o Landovi?


ikona
KarelR
donald gloverhan sololandoron howardsolo: star wars storystar wars
Jsou pro vás Star Wars hlavně o Jediích? V tom případě po Rogue One a Solovi nečekejte nějaký důvod k radosti. 

AKTUALIZACE: Takže zpátečka. Kathleen Kennedy na tiskovce v Paříži řekla, že by ráda viděla film s Landem někdy v budoucnu, ne že půjde o další Star Wars spin-off. Francouzi ji bohužel špatně přeložili.

---

Dnes ráno se objevily první recenze Hana Sola a konsenzus je docela jednoznačný: Pomalý rozjezd a moc velký fan service, ale jinak svižná westernová týmovka, ve které září hlavně Lando. Pokud to chcete číselně, průměrný rating je zatím 6,5/10, což je daleko za Rogue One (7,5/10) i za Epizodami VII (8,2/10) a VIII (8,1/10). Nečekejte tedy nějaký zázrak, slušná oddechovka by z toho ale být mohla.

Lucasfilm je se Solem každopádně opatrný. I když má Alden Ehrenreich smlouvu na tři filmy, dvojka se zatím neoznámila. A možná k ní jen tak nedojde, Kathleen Kennedy totiž dala na vědomí, že má přednost spin-off s Landem. Ano, Donald Glover by měl za pár let odtáhnout vlastní film. A i když je to tak trochu blesk z čistého nebe, po úspěchu Black Panthera se tomu asi nejde moc divit.

Znamená to, že v roce 2020 nedorazí sólovka Obi-Wana Kenobiho? Ačkoliv se o ní mluví čím dál tím víc, oficiálně o premiéře nepadlo ani slovo - stejně jako o filmech s Yodou nebo Boba Fettem. Lando tak může všechny legendární hrdiny přeskočit a urvat si vlastní celovečerák dřív, než vyprchá popularita jak Glovera, tak jeho hudebního alter ega Childishe Gambina.

Je vůbec Landova sólovka dobrý nápad? To nemá smysl řešit dřív než za týden. Rychlost, s jakou Lucasfilm utíká od světelných mečů, je ale vcelku bolestivá, protože... už to krucinál chce spin-off s bitkami se světelnými meči!

---

Vytáhni v hospodě: Nechápu, že někoho napadlo smíchat This Is America s Call Me Maybe, ale... pasuje to!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace