Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile má po 12 letech nového scenáristu


ikona
KarelR
chris morgandaniel caseyhobbs and shawrockrychle a zbesile 9vin diesel
Veterán série odchází za Rockem. Kdo ho nahradí? 

Určitě jste slyšeli o rozepřích mezi Vinem Dieselem a Dwaynem Johnsonem, které způsobily, že nemají v Rychle a zběsile 8 jedinou společnou scénu. Studio si nejdřív myslelo, že se jim tenhle rozpad hereckého týmu vymstí. Nakonec ale ještě bude slavit, protože se díky němu úspěšná série rozvětvila.

V srpnu 2019 bude mít premiéru spin-off Hobbs and Shaw, do kterého Rock ukecal Jasona Stathama, a regulérní Rychle a zběsile 9 dorazí až v dubnu 2020. První zmíněný film přitom natočí David Leitch (John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2) a druhý Justin Lin (Rychle a zběsile 3-6), který se k sérii slavnostně vrací a má po devátém díle natočit i finální desítku.

Původně to vypadalo, že tím dopady "rozvodu" Diesela s Rockem končí. Teď se však ukázalo, že Rock vyhrál bitvu o dítě... respektive o scenáristu Chrise Morgana, který napsal Rychle a zběsile 3-8 a momentálně dělá na spin-offu s Hobbsem a Shawem. Morgan se měl po Rockově bokovce vrhnout na klasickou devítku. Diesel na něj ale nehodlá čekat a po 12 letech mu jednoduše dal sbohem.

Kdo Morgana nahradí? Nový scenárista devítky se jmenuje Daniel Casey a zatím jsme od něj viděli nula filmů. Už v srpnu ale půjde do kin jeho sci-fi Kin, která z traileru vypadá všelijak, a nejvíc pochval sbírá za scénář "podvratného superhrdinského bijáku" The Heavy, jenž hodlá produkovat J. J Abrams.

Casey je zkrátka novou hollywoodskou krví, která má před sebou obří zakázku. Zvládne z Rychle a zběsile 9 udělat bezprecedentní akční pecku? Anebo už je série ve fázi, kdy se na ní výměna scenáristy nijak neodepíše? S Linem za kamerou asi bude posun minimální. Rozhodně ale můžeme doufat, že se stane malý zázrak, a... třeba z toho bude i vysněná mise do vesmíru!

---

Vytáhni v hospodě: Pokud nechápete, proč mám Chrise Morgana za děcko, nejspíš vám uniklo tohle památné video.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace