Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chris Evans vs. matka příroda


ikona
Mr. Hlad
avengerscaptain americachris evansmarvelneill blomkamp
Captain America, režisér DIstrict 9 a velká katastrofická podívaná. 

Chris Evans už párkrát řekl, že v marvelovských filmech to pomalu balí. Má toho za sebou hodně, tři sólovky, tři díly Avengers, camea v druhém Thorovi nebo ve Spider-Manovi... určitě už se těší, až si sundá kostým. V minulosti několikrát naznačil snahy skončit s herectvím a začít režírovat a jeho romance Noc v New Yorku se vcelku povedla, zatím to ale vypadá, že ho budeme vídat před kamerou i dál. Ještě letos ho čeká thriller podle skutečných událostí The Red Sea Diving Resort, kde se pokusí zachránit v Etiopii židovské imigraty a dostat je zpátky do Izraele, a teď kývl na další zajímavý projekt. 

Ten se jmenuje Greenland a na první pohled vypadá jako něco, co by měl točit Roland Emmerich. Půjde o katastrofický thriller o rodině, která se pokouší přežít řádění obří přírodní katastrofy, která by mohla změnit tvář celé planety. Emmerich ale nemá čas, místo něj však dostaneme možná ještě zajímavějšího režiséra. Greenland totiž natočí Neill Blomkamp. Tenhle sakra talentovaný režisér se po District 9 stal tak trochu obětí svých vlastních ambicí a snahy cpát do drsných akčních sci-fi politiku, ale tohle by snad mohl být čistý popcorn bez přesahu, o nějž nikdo moc nestojí. Natáčet se začne ještě letos.

--- 

Vytáhni v hospodě: Za prvního Captaina Americu dostal Evans pouze 300 000 dolarů. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace