Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátí Muž z oceli?


ikona
Mr. Hlad
christopher mcquarriedchenry cavilljustice leagueman of steelmatthew vaughnwarner bros
Začíná se konečně připravovat pokračování sólovky Muže z oceli?  

Jsou filmoví hrdinové, které prostě nemůžete odpískat. Jasně, když to podělá Green Lantern, na pár let se na něj zapomene, podobně i na Fantastickou čtyřku a popravdě nikomu krom comicsových fandů nechybí. Když ovšem zklame Batman nebo Superman, musí se co nejrychleji vymyslet, jak je vrátit zpátky do hry. Oba jsme naposledy viděli v nepovedené a ne příliš úspěšné Lize spravedlnosti, ale je víceméně jasné, že u Warnerů je nechtějí zavřít do šuplíku a přemýšlí, co s nimi dál. Sequely? Restart? Výměna tvůrčího týmu a naděje, že to tentokrát vyjde? Uvidíme. V každém případě Matt Reeves prý na novém Batmanovi urputně pracuje, kdy však do kin dorazí, to nevíme. Na druhou stranu tušíme, kdy by se mohl vrátit Clark Kent. 

Warneři by údajně rádi dostali do kin sequel Muže z oceli někdy v roce 2020. Což vlastně není moc daleko, ale pokud to studio chce stihnout a Superman by se měl vrátit třeba i v letní sezóně, je potřeba začít makat. Projekt nemá scenáristu ani režiséra a oficiálně ani hereckou hvězdu, i když Henry Cavill několikrát celkem jasně naznačil, že na pokračování bez přemýšlení kývne, protože ho Superman zkrátka baví. Teď se však bude nejspíš hledat někdo, kdo by se postavil za kameru. Zack Snyder je pravděpodobně ze hry a studio se už v minulosti pokoušelo jednat s Matthew Vaughnem, který by i přes nepříliš povedenou dvojku Kingsmanů mohl být pro Warnery velkým přínosem. Nedávno navíc Christopher McQuarrie, režisér pětky a šestky Mission: Impossible, řekl, že by do toho šel, kdyby mu Cavill řekl. Zvědaví bychom byli v každém případě. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace