Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zabiják a bodyguard si dají druhé kolo


ikona
Mr. Hlad
deadpoolhitmans bodyguardryan reynoldssalma hayeksamuel l. jackson
Loňská buddy movie se dočká sequelu a k odzkoušené dvojce přibude ostrá holka 

Ryan Reynolds má teď plné ruce práce s propagací druhého Deadpoola a bere to stejně poctivě jako u jedničky. Jestli to za to stojí a vyklube se z toho stejně zábavný film jako minule, zjistíme už za pár dní, zatím to však vypadá, že minimálně on sám si to docela užívá. V minulosti se Reynolds párkrát spálil a i když měl našlápnuto ke hvězdné kariéře, stačilo pár blbě vybraných projektů a měl utrum. Nepříliš nadšené přijetí sci-fi Život ukázalo, že jeho star power pořád ještě není úplně hvězdná, vloni ovšem natočil i vcelku povedenou a hlavně úspěšnou akční buddy komedii Zabiják a bodyguard. A nejspíš to s ní zkusí podruhé, protože určitě není od věci mít vedle Deadpoola připravenou ještě jedu sérii. 

Minule si zahrál osobního strážce, který musí dohlížet na to, aby nejlepší nájemný vrah světa dorazil živý k soudu s nebezpečným diktátorem. Spolu se Samuelem L. Jacksonem vytvořili celkem fajn pár a fandové oldchool akčních komedií si o ten sequel párkrát řekli. A vzhledem k tomu, že pokračování by se mělo jmenovat The Hitman's Wife's Bodyguard, je jasné, že krom hlavní dvojice by se měla vrátit i Salma Hayek, která v jedničce sice nedostala moc prostoru, ale rozhodně si roli hodně horkokrevné vražedkyně užívala naplno. Počítá se i s návratem režiséra Patricka Hughese a pokud se povede v Cannes projekt udat, asi nic nebude bránit tomu, aby se začalo brzy natáčet. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Jednička stála 30 milionů a celosvětově utržila 176. Sequel tedy asi není žádné velké překvapení. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace