Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá režisér Pána prstenů?


ikona
Mr. Hlad
dceuhobbitlord of the ringspán prstenůpeter jackson
Peter Jackson zvažuje dvě hodně zajímavé nabídky. Chtěli byste raději zpátky mezi hobity, nebo aby skončil u superhrdinů? 

Když někdo natočí Pána prstenů, tak mu na jednu stranu leží svět u nohou, na druhou je to však  trochu problém. A Peteru Jacksonovi to nejspíš už dávno došlo. Všichni od něj teď čekají podobnou kvalitu, podobně zásadní filmy, ale King Kong a Pevné pouto už přitom stihli zapadnout prachem a trilogie Hobit je něco, co srovnání s Pánem prstenů nesnese ani s přivřenýma očima. A že by jen tak z fleku Jackson natočil další podobně výjimečné dílo, se asi úplně předpokládat nedá. Letos na Vánoce uvidíme jím produkovanou fantasy Smrtelné stroje, ale jako režisér zatím nic moc nedělá. Jen občas mluví o druhém Tintinovi. Teď by se to však mohlo změnit. 

 

Údajně (to slovo si podtrhněte) teď jedná se společností Amazon, že by jim pomohl s jejich seriálovým Pánem prstenů. A kdyby to vyšlo, nejspíš by z toho měli radost všichni. Včetně fanoušků. Jackson má ale prý (zase podtrhnout) na stole ještě jednu nabídku. Warneři by ho rádi přizvali ke svým comicsovkám. Po neúspěchu Ligy spravedlnosti se teď čeká, jak dopadnou Aquaman, Shazam! a Wonder Woman 2 a nejspíš teprve potom se bude vymýšlet, jestli dostaneme kompletní restart, který by šel provést ve Flashovi nějakým tím hraním s časem, nebo se studio pokusí pokračovat a zlepšovat kvalitu a tím snad i tržby. A rádi by u toho měli právě Jacksona. Zatím není jasné, jestli by měl režírovat, psát nebo jen produkovat, v každém případě by to ale byla hodně zajímavá posila pro filmový svět, který tak trochu bojuje sám se sebou. Snad se brzy dozvíme, co si Jackson vybral. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace