Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Tom Hanks ve válce a dámská gangsterka


ikona
Mr. Hlad
alexandra daddariohugh jackmanjoseph gordon-levittmelissa mccarthyna obzorutom hanks
Tom Hanks bojuje s nacisty, Melissa McCarthy šéfuje mafii, Joseph Gordon-Levitt se utká s teroristy a Hugh Jackman chystá animák 

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

 V dramatu I Am Not a Bird se Alexandra Daddario vydá do Japonska, aby se tu vyrovnala s rodinnou tragédií a našla novou chuť do života. V hororu The Lighthouse od tvůrce Čarodějnice se Willem Dafoe a Robert Pattinson seznámí s nelidskými bytostmi z moře. 

Adaptace comicsu The Kitchen vám ukáže, co se stane v jedné newyorské čtvrti, když policie zatne místní gangstery a živnost po nich převezmou manželky a přítelkyně. Hugh Jackman bude v animáku Missing Link hledat tajemnou bytost, ze které se vyklube překvapivý sympaťák. 

V pohádce Když draka bolí hlava zjistíte, jak to vypadá, když draci tančí hip hop a Karel Gott si hraje na kováře. Joseph Gordon-Levitt si v thrilleru 7500 zahraje pilota, jehož letadlo je během letu uneseno partou sakra nebezpečných lidí. 

Tom Hanks si ve válečném dramatu Greyhound zahraje námořního velitele, který má vést konvoj třiceti sedmi lodí přes severní Atlantik plný nacistických ponorek. Biografické drama Amundsen vám prozradí všechno o živote legendárního polárníka. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace