Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

V nové tarantinovce budou i Reynolds a Russell


ikona
KarelR
brad pittburt reynoldskurt russellleonardo dicapriomargot robbiemichael madsenonce upon a time in hollywoodquentin tarantinotim roth
Leonardo DiCaprio, Brad Pitt a Margot Robbie fasují slavné posily. 

Hollywood miluje comebacky sedmdesátkových hvězd a málokdo je umí tak dobře jako Quentin Tarantino. David Carradine v Kill Billovi, John Travolta v Pulp Fiction, Pam Grier v Jackie Brown... jednu trefa za druhou, a teď konečně víme, kdo se dočká příště.

V nové tarantinovce Once Upon a Time in Hollywood se (alespoň částečně) vrátí na výslunní Burt Reynolds, velký rival Clinta Eastwooda a možná největší hvězda 70. let. Reynoldsova akční komedie Polda a bandita by třeba byla nejvýdělečnějším filmem roku 1977, jelikož přejela Blízká setkání třetího druhu i Horečku sobotní noci. Tenhle triumf ale Reynoldsovi ukradla malá podivná sci-fi jménem Star Wars, v níž mimochodem odmítl roli Hana Sola.

Once Upon a Time in Hollywood se odehrává v roce 1969 a hlavními hrdiny budou televizní herec (Leonardo DiCaprio) a jeho kaskadér (Brad Pitt), kteří se snaží prorazit na velké plátno. Pánové se přitom zabydlí vedle herečky Sharon Tate (Margot Robbie) a důležitou postavou má být i George Spahn (Burt Reynolds), téměř slepý osmdesátník, jenž pronajme svůj ranč stoupencům Charlese Mansona.

Tarantino do filmu sehnal ještě Kurta Russella, Tima Rotha a Michaela Madsena, tedy svoje dobré kamarády, kteří se předloni sešli v Osmi hrozných. Jejich role se zatím drží pod pokličkou, něco mi ale říká, že se 9. srpna 2019 rozhodně nebudou držet zpátky.

---

Vytáhni v hospodě: Reynolds se kromě Star Wars točil i kolem Kmotra, Jamese Bonda, Pretty Woman, Přeletu nad kukaččím hnízdem nebo Smrtonosné pasti. Jeho divokou kariéru mapuje třeba tenhle parádní rozhovor.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace