Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruce Willis a ikona boxu


ikona
Mr. Hlad
bruce williscornermanmike tysonrupert friend
Vypadá to, že Bruce Willis se po letech flákání rozhodl zase točit zajímavé filmy.  

Vypadá to, že Bruce Willis chce zpátky do kin a došlo mu, že pro to musí něco udělat. Asi pochopil, že když se bude tvářit jako znuděný dědek ve filmech, v nichž se nemusí moc hýbat, moc fanoušků mu to už nezajistí a s trochou štěstí by období, kdy točil laciná DVD béčka, mohlo rychle skončit. Nedávno nám v Přání smrti ukázal, že na role drsňáků pořád ještě má, ve vzduchu už pár let visí další Smrtonosná past a příští rok ho uvidíme v thrilleru Glass, kde se spolu se Samuelem L. Jacksonem, Jamesem McAvoyem a především režisérem M. Night Shyamalanem pokusí navázat na legendárního Vyvoleného.

 

Teď kývl na další projekt, který vypadá dost zajímavě na to, abychom mu věnovali pozornost. Willis si zahraje hlavní roli v dramatu podle skutečné události Cornerman. Čeká ho tu role boxerského trenéra jménem Cus D´Amato, jenž v osmdesátých letech trénoval největší šampióny a objevil třináctiletého kluka s obřím talentem Mika Tysona. Z těch dvou se stali přátelé a svět profesionálního boxu obrátili vzhůru nohama. Kdo si zahraje boxerskou ikonu, zatím nevíme, ale zajímavé je jméno scenáristy a režiséra. Cornerman je totiž projekt Ruperta Frienda, herce ze seriálu Homeland a posledního Hitmana. Natáčet se má na podzim. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace