Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rambo se vrátí


ikona
Mr. Hlad
rambosylvester stalone
Jeden z nejslavnějších akčních hrdinů všech dob vyráží na poslední misi.  

Legendy neumírají snadno a John Rambo legenda rozhodně je. Když jsme o něm slyšeli naposledy, nevypadalo to s ním zrovna dobře. Po letech plánování regulérní pětky se Sylvester Stallone nechal slyšet, že s tímhle hrdinou nadobro končí. Bylo to smutné, ale pochopitelné, Sly je sedmdesátník a navíc se mu se čtyřkou povedlo rozloučit se s fanoušky vcelku stylově. Značka ale neměla moc vychladnout a hned se začalo mluvit o reboot s názvem Rambo: New Blood, který měl natočit režisér thrilleru Criminal: V hlavě zločince Ariel Vromen. A se Slyem se nepočítalo.

Teď se situace mění a mění se tím správným směrem. Sly se vrátí! Scénář pětky napsal Matt Cirulnick a Rambo v ní bude stárnoucí válečník, který se straní světa, žije na velkém ranči prakticky sám a snaží se vyrovnat s vlastní minulostí a tím, kolik krve má na rukou. Když ale zjistí, že vnučka jeho asi jediné opravdové přítelkyně zmizela v Mexiku, kam zajela s partou kamarádů zachlastat, vydá se ji hledat. V okamžiku, kdy odhalí, že za zmizením stojí drogové kartely, je jasné, že se to bez násilí neobejde. Těžko říct, jestli dostaneme stejné maso jako posledně, nebo bude pátý Rambo umírněnější, ale jsme rádi, že Stallone si ho ještě jednou vystřihne. Režiséra zatím studio Millenium nevybralo, ale točit by se mělo už v září a filmaři se podívají do Londýna, Bulharska a na Kanárské ostrovy. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace