Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #452 o Deadpoolovi a Avengers


ikona
Mr. Hlad
avengersdeadpooljames cameronmarvelvíkendový výplach
Jak vypadají Avengers podle dětí? Co má společného Deadpool a Celine Dion? A co všechno ví James Cameron o sci-fi?  

Výplach od srdíčka

Song týdne
Víte co bych v životě chtěl dělat? PR dvojku Deadpoola, protože to vypadá, že tady se jede systémem „čím větší volovina vás napadne, tím větší je šance, že to uděláme.“ Nebo vám připadá úplně obvyklé, aby ke comicsu o nejpodvratnějším superhrdinovi dělala ústřední song Celine Dion? 

Vypravěč týdne
Solo: Star Wars Story
se v kinech objeví už brzy a doufáme, že to bude stát za to, ale trošku nervózní jsme, protože upoutávky nejsou úplně kulervoucí a výměna režisérů uprostřed natáčení nikdy nevěstí nic dobrého. Mít na place Rona Howarda ale jednu výhodu bezpochyby má. Může natočit video, které kombinuje Star Wars a jeho seriál Arrested Development. A tady je. 

 

Rozhovor týdne
Když má někdo roli v Avengers, respektive v jakémkoliv filmu z Marvel Cinematic Universe, má o pár let postaráno o pozornost fanoušků. Teď se u Jimmyho Kimmela zastavili Benedict Cumberebatch, Don Cheadle, Elizabeth Olsen a Winston Duke a řekli, co se děje, když vyrazí do obchodů s comicsy a jaký měl Black Panther úspěch v Karibiku. 

 

Trailer týdne
Někdy stačí lehce změnit hudební podkres a celá upoutávka najednou působí o dost jinak. Jako třeba tahle. Avengers měli docela nabušené trailery, ale verze, ve které k Thanosovu řádění řve variace na Gangsta‘s Paradise funguje možná ještě lépe

 

Vysvětlovačka týdne
Stihnout v Infinity War zpracovat všechno na první pokus snad ani není v lidských silách. V tom filmu se toho děje tolik, že je potřeba vidět ho víckrát, aby člověk zahlédl všechny odkazy, fóry a podobné věci. A nebo si můžete pustit tohle video. 

Zlé tweety
Když se Jimmy Kimmel rozhodne svoje hosty trochu potrápit, dojde na mean tweets. Asi už jste je viděli, ve výplachu se párkrát objevily, ale víceméně jde o to, že slavné tváře čtou to nejhorší, co o nich na twitter napsali lidi, kteří by se neoznačili za jejich fandy. A vždycky je to docela sranda. 

Režisér týdne
James Cameron je hrozný flákač. Zatímco normální filmař ze sebe sype nový projekt každé dva tři roky, on na to trochu kašle. Ale zase kvantitu nahrazuje kvalitou. V tomhle videu z jeho druhého Avatara taky neuvidíte nic, ale Cameron v něm odpovídá na dotazy fanoušků z oblasti science fiction. A je to celkem zajímavé. 

 

Hádanky týdne
Avengers jsou zábava pro celou rodinu a do rodiny se pochopitelně počítají i děti. A právě ty si superhrdinské příběhy užívají nejspíš nejvíc. Takže v hodinách kreslení vznikají vedle obligátních obrázků aut a jiných volovin i Iron Man nebo Black Panther. Tedy teoreticky. Poznat, kdo je na obrázku od mrňavých malířů, mají občas problém i samotní představitelé Avengers

 

Sběratel týdne
Alan Stephenson má údajně největší soukromou sbírku věcí spojených s Jamesem Bondem na světě. V tomhle videu se vám pochlubí vším, co má nějakou spojitost s bondovkou Moonraker, ve které se Roger Moore vydal do vesmíru. 

 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme chtěli vědět, kterou z marvelovských fází máte nejraději. Nakonec to těsně vyhrála aktuální třetí fáze, ale druhá ztrácela jen jediný bod. Marvelovské začátky skončily na třetím místě. 

 

I tentokrát zůstaneme u Avengers a chceme vědět, kdo je podle vás nejlepší marvelovský záporák. Jména pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (36)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace