Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dwayne Johnson zpátky v divočině


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnsonemily bluntjaume collet-serrajungle cruise
Dwayne Johnson chystá další dobrodružný hit. O čem bude jeho novinka a kdo další se v ní objeví?  

Workoholik Dwayne Johnson se nefláká ani letos. Před pár týdny se v kinech objevilo jeho Rampage Ničitelé, kde dělal parťáka trojici přerostlých potvor, brzy uvidíme jeho variaci na Smrtonosnou past Skyscraper a na podzim se mihne ve wrestlingové komedii Fighting with My Family, v níž si zahraje sám sebe. Dál chystá třeba na spin-off Rychle a zběsile Hobbs & Shaw, ale v současné době natáčí Jungle Cruise, film podle atrakce v Disneylandu, u něhož spojil síly s režisérem Jaume Collet-Serrou, který dělal NON-STOP, Nočního běžce, Mělčiny nebo Cizince ve vlaku

 

Dlouho jsme věděli jen to, že půjde o dobrodružný film, ale teď už se tvůrci konečně rozkecali i o příběhu. Děj se bude odehrávat na začátku minulého století a Johnson si zahraje kapitána lodi, jenž se musí vydat do srdce amazonské džungle. Dvojice sourozenců v podání Emily Blunt a Jacka Whitehalla se tu totiž pokouší najít strom, jenž je údajně obdařený mýtickou léčivou silou. Cestou je bude ohrožovat nejenom příroda, ale i záporáci Edgar Ramirez a Jesse Plemons. Čerstvě pak k hercům přibyl Paul Giamatti, jenž si má zahrát životem ostříleného šéfa přístavu. Takže celkově tu máme potenciálně zábavnou dobrodružnou zápletku říznutou trochou tajemna, pár zajímavých hereckých tváří, které by měly Rockovy krýt záda a šikovného režiséra. Jo, tohle smrdí dalším hitem. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace