Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Král akce se vrací na scénu


ikona
Mr. Hlad
chow yun-fatjohn wookillerlupita nyongo
Jeden z nejlepších akčních filmů vůbec se dočká hollywoodské předělávky. A má zajímavého režiséra.  

Kdybychom sestavovali žebříček nejlepších režisérů akčních filmů, je slušná šance, že na jeho vrcholu by byl John Woo. Kultovní filmař světu ukázal, jak moc cool je střílení ze dvou pistolí najednou, uspěl v Asii i v Hollywoodu, ale poslední roky o sobě moc nedává vědět. O víkendu se sice na Netflixu objeví jeho novinka Manhunt, ale jinak trošku zapadl. Naštěstí po něm zůstaly klasiky jako Lepší zítřek, Hard Boiled, Killer, Kulka v hlavě nebo Tváří v tvář. A jedna z nich se teď dočká předělávky. A my moc nevíme, co si o tom myslet. 

Hollywood se totiž rozhodl natočit novou verzi slavného Killera. V něm si Chow Yun-fat zahrál zabijáka, v němž se hne svědomí a pokusí se vydělat peníze na operaci pro ženu, která kvůli němu oslepla. Je to akční, brutální i dojemné zároveň a dost možná Wooův nejlepší film. No a v nové verzi nedostaneme Chow Yun-fata ani jiného drsňáka, ale hlavní roli si zahraje Lupita Nyong´o. Netvrdím, že bude špatná, ale vyměnit drsného Asiata za oscarovou černošskou herečku z Mexika je na první pohled možná trochu moc... Dobrá zpráva ale bezesporu je, že se povedlo sehnat šikovného režiséra. Za kameru se totiž opět postaví John Woo. Natáčet by se mělo ještě letos ve Francii a v Německu. 

---

Vytáhni v hospodě: Killera se pokoušeli neúspěšně zremakovat i režisér Odplaty Brian Helgeland a Eran Creevy, autor filmů Chceš pěstí? a Srážka. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace