Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jessica Chastain mezi špióny


ikona
Mr. Hlad
355fan bingbingjessica chastainlupita nyongomarion cotillardpenélope cruzsimon kinbergx-men
Jessica Chastain a hromada hereckých hvězd chystají dámskou špionážní jízdu.  

Být hereckou hvězdou se vyplatí. Nejen kvůli tomu, že to celkem vynáší a že kdo touží po troše pozornosti, tak jí tady najde celkem dost, ale taky proto, že to člověku otevírá dost dveří. Vezměte si Jessicu Chastain. Krásná, talentovaná, několikrát skoro oscarová a podle všeho i docela sympatická dáma. Když dostane nápad na film, nemusí obíhat složitě producenty, shánět prachy, přepisovat scénáře a žebrat. Prostě na place X-Menů přijde za Simonem Kinbergem, který je režíruje, nadhodí mu to jako dobrý nápad, jemu se to líbí a je skoro hotovo. Pak Jessica zavolá pár kámoškám, těm se její nápad taky líbí, přislíbí svou účast a projekt s názvem 355 už má skoro zelenou. Scénář napíše Theresa Rebeck, Kinberg obstará režii a Jessica a její kamarádky ty lidi do kin nějak dostanou. 

 

Připadá vám to celé jako blbost? No… není. Přesně takhle se to stalo. Jessica Chastain skutečně chystá se Simonem Kinbergem film s názvem 355 a nápad mu nadhodila přímo na place X-Men: Dark Phoenix. Mělo by jít o ženskou špionážní týmovku, v níž musí spojit síly agentky z různých zemí, aby společně našly jakousi zbraň, která by mohla uvrhnout do chaosu celý svět. Bondovku prý však čekat nemáme, tady se má hrát víc na realitu. Chastain už oslovila kámošky, mezi kterými jsou Penélope Cruz, Marion Cotillard, Fan Bingbing nebo Lupina Nyong‘o a všechny předběžně kývly s tím, že se v Cannes pokusí film společně prodat. Něco takového nejspíš najde kupce bez problémů, ale je otázka, jestli se povede sladit diáře všech hereckých hvězd. V každém případě tohle filmové pojetí girl power nám je o dost sympatičtější než hodně nuceně působící Debbie a její parťačky

---

Vytáhni v hospodě: 355 bylo kódové označení pro špiónku během americké války za nezávislost. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace